Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Droom over moeder

11 jaar geleden

Hoi,

Wie weet wat deze droom betekent?

Ik droomde dat ik bezig was in mijn kamer en tegen mijn moeder die in de woonkamer zat te praten totdat ik schrok van de verschijning van de vrouw dat voor mijn deur stond. Dat een dubbelganger van mijn moeder was. Ze leek precies op haar! Ik rende toen bang snel naar de woonkamer waar mijn echte moeder zat. En ze vroeg wat er aan de hand was, omdat ik haar bang maakte. Toen kwam de andere op me af en werd ik geschrokken wakker.

Ik droomde dus over mijn moeder dat als twee in mijn droom verscheen. Een waarvan ik bang was, omdat het waarschijnlijk een kloon was van mijn moeder.

Alvast bedankt!

11 jaar geleden

Hoi ButterflyN

Als je droomt over je moeder, representeert dit het verzorgende aspect van je persoonlijkheid. Moeders bieden veiligheid, comfort, leven, begeleiding en bescherming. Sommige mensen kunnen het moeilijk vinden om zich van hun moeder los te maken en zo hun eigen individualiteit en ontwikkeling te realiseren.

Als je droomt dat je in een kamer bent, vertegenwoordigt de kamer een specifiek aspect van jezelf of van een specifieke relatie

Zie je iets dubbel in je droom staat dat voor onverwachte gebeurtenissen.

Deuren hebben een bijzondere betekenis.

Kan het zijn dat je ekstra aandacht nodig hebt voor je zelf omdat jij je moeder dubbel ziet?

Groeten Hans.