Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

koninklijke familie

27 november 2012

beste mensen,

ik had een prachtige droom vannacht over de koninklijke familie.

De koninklijke familie was op vakantie en was uitgenodigd om hen te vergezellen.
zij verbleven in een oude watermolen die aan de linkerkant van een rivier stond bij een soort watervalletje waar het rad energie op wekte door het vallende water. Willem Alexander legde mij uit hoe het werkte. Hij wees ook speciaal op een soort metalen deur die dicht kon om de molen te beschermen als er teveel water naar beneden zou storten. Hij zei, dan kunnen we gewoon veilig verder slapen.
we gingen naar binnen en dronken en aten wat met Maxima. We zaten in een geanimeerd gesprek. Het leek of we elkaar al jaren kende en er een soort vriendschap ontstond. Maxima vroeg of ik mee wilde om de prinsesjes wakker te maken. Die sliepen op zolder.
toen we daar heen liepen kwamen we langs een ruimte waar koningin Beatrix beeldende kunst les aan het geven was aan jongere kunstenaars.
de ruimte hing vol schilderijen en stond vol prachtige beelden. Ik sprak mijn bewondering uit. Beatrix was erg vriendelijk, bedankte me en vroeg of ik later mee wilde doen. ik zei natuurlijk ja heel graag! We liepen de zolder op waar de prinsesjes met z'n drieen in 1 bed lagen te slapen.
ze werden wakker van onze aanwezigheid. wreven hun ogen uit en waren blij Maxima te zien. Ze knuffelden wat en helaas ging toen mijn wekker.

ik kijk uit naar jullie reacties.

hartelijke groeten,

Yvonne

PS mijn man had van de week een droom over een gat in zijn hoofd. Boven op zijn kruin stortte zijn schedel langzaam in waardoor er een gat ontstond.