Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Droom over krokodil

9 jaar geleden

Hallo,

Eens in de zoveel tijd heb ik een rare droom die mij heel goed bij blijft. Zo heb ik al eens over een slang gedroomd die mij beet en helaas wist ik toen de betekenis niet. Jaren later kwam ik erachter dat het ging over mijn nu ex waar ik bijna 7 jaar mee getrouwd was.

Vannacht had ik weer zo'n opvallende droom. Ik droomde over een krokodil die ziek was en een andere krokodil die bij de zieke krokodil kwam kijken. Vervolgens kroop de krokodil die kwam helpen in de bek van de zieke krokodil en verdween er helemaal in. Ik vond het een beetje eng, want het leek wel op een soort zelfmoord door helemaal in die andere krokodil te kruipen. Kennelijk had die andere krokodil wel het vertrouwen, want er gebeurde verder niks.

Heeft iemand een idee hoe ik dit moet interpreteren? Ik heb er wel al op gegoogled, maar ik kom er niet uit. Ik ben nu graag de gebeurtenissen in mijn leven een stapje voor ipv dat ik weer achter de feiten aan loop! ;)

groetjes

9 jaar geleden

Hoi Suus

Krokodil
Waarschuwing voor onderhands handelen.

Een krokodil in je droom waarschuwt voor verborgen gevaar. Iemand in je omgeving geeft je slecht advies en probeert je slechte beslissingen te ontlokken. De krokodil kan het aggresieve, 'bijterige' aspect van je karakter vertegenwoordigen. De droom zou ook kunnen betekenen dat je niet echt oprecht bent geweest in het uiten van je emoties en krokodillentranen huilt. En dat je daarom een zieke krokodil ziet

Deze droom gaat over je zelf, en ik denk dat je hulp nodig hebt van een sterkere persoon..

Kijk maar of je er wat mee kan.

Groeten Hans.

9 jaar geleden

Beste Hans,

Bedankt voor je reactie. Er is heel erg veel gebeurd de laatste tijd in mijn leven dus ik zal het even op me laten inwerken. Ik hoop dat ik de juiste weg ga vinden.

groetjes Suus