Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

paard gestolen/achtervolgd door de dood

18 november 2012

Ik heb heel vaak levendige en de meest bizarre dromen, maar ik zal er twee van beschrijven:
Vannacht droomde ik dat ik een *(bruin) paard had gestolen van een vriendin. Ik kan niet paardrijden maar vluchtte op het paard zonder zadel weg. Later moest ik in een snackbar werken waar de eigenaresse van het paard ook werkte. Ik gedroeg me heel raar, waardoor ze erachter kwam dat ik het paard had, maar toen vluchtte ik weer en werd ik wakker.
Een droom die ik lang geleden had, die best wel eng was, zou ik ook graag willen begrijpen:
Ik liep door een straat in Italiƫ(iig een mediterraan land) en zag aan de overkant een soort zombie/zwerver/dood lopen met zijn armen omhoog. Ik begreep dat het en seriemoordenaar was, maar wou hem negeren en verder lopen. Toen werd ik achtervolgd en slingerde dat wezen achter me aan door een kerk, wat me een beetje deed denken aan een quasimodo scene in de Notredame. Toen lag ik ineens in bed en kwam het wezen door mijn raam klimmen en begon me te wurgen. Dat is toen ik wakker werd.. Nogal duister ik weet het, maar weet iemand wat dit betekent?1 keer bewerkt. De laatste keer was 18 november 2012 door sophie50505.

19 november 2012

Hoi sophie50505

Vluchten in je dromen kan betekenen dat je op de vlucht bent voor je zelf, voor dingen in het dagelijks leven en in je dromen weer terug komen.

Het dromen over paardrijden brengt ongeluk over zaken of plezierige aangelegenheden.

Een straat is een stuk levensweg die je afloopt en je laat zien wat er op die weg kan gebeuren.

De kerk vertegenwoordigt je persoonlijke normen en waarden en de dingen die jij als heilig ervaart

Als je aangevallen wordt door een sombie, kan betekenen dat andere mensen geen rekening met je houden met je wensen en gevoelens en daar door soms somber gestemd bent.

Groeten Hans.