Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Help, totaal van de kaart

10 november 2012

Hallo allemaal,

Zouden jullie mij alsjeblieft kunnen helpen, wat betekend mijn droom?

Ik zal jullie eerst een stukje voorgeschiedenis vertellen anders is de droom misschien niet echt te begrijpen.

Ongeveer 7 jaar geleden is de relatie van 2 jaar met de jongen waar ik over gedroomd heb gestopt, gewoon gestopt! De liefde was heel heftig van beide kanten, misschien zelfs wel ongezond.
Hij een jongen die een leven lijde in het criminele en ik een meisje dat gewoon hard werkt, geen rare dingen gewoon een meisje dat van een stabiel liefdevol en leuk leven houd. Onze liefde was Echt maar eigenlijk onmogelijk om onze verschillende levens samen te voegen. We hebben van de ene op andere dag een punt achter de relatie gezet en elkaar nooit meer gesproken omdat dat te pijnlijk zou zijn. We hebben elkaar nog 1 keer gezien in het voorbij gaan 4 jaar later maar niet de mogelijkheid gehad elkaar aan te spreken. Voor mij is hij nog steeds de ware ondanks dat ik ondertussen een dochter heb gekregen van een andere man en hij ook een gezin heeft gekregen. Tot op de dag van vandaag doet het pijn dat het niet is gelukt tussen ons en heb ik het gevoel dat we misschien wel te vroeg een punt achter de relatie hebben gezet.

2 jaar geleden is hij vermoord.. Ik ben zeker 2 maanden helemaal van de rel geweest en misschien zelfs depresief.

Vanmorgen werd ik wakker gemaakt door mijn dochter, nadat zij lekker naast mij is komen liggen en tv is gaan kijken ben ik weer in slaap gevallen en droomde ik deze droom.

We stonden ineens oog in ook met elkaar!.. hij tegenover mij.. ik kan me niet herinneren of er wat gezegd werd maar het volgende ogenblik zat hij achter in een taxi. Ik stond achter de taxi en hij had zijn hoofd over zijn schouder gedraaid om mij te zien door het achterruit.. beide hadden we een pijnlijke blik in onze ogen omdat we weer weg van elkaar gingen.
Ik draaide me om om weg te lopen en onze blik te breken maar keek toch weer om en wenkte hem waarop hij uitstapte en we elkaar stevig vast pakte... de pijn en het gemis uitdrukkend in deze omhelsing.
In de droom was hij al overleden maar toch in levende lijve.. Hij vroeg mij waarom ik zijn ring na zijn overleiden terug heb gegeven aan zijn broer, waarop ik hem het waarom uitlegde, hij vond dat ik hem had moeten houden terwijl ik hem met met een mooie gedachte terug heb gegeven voor zijn dochter of nichtje.. iets tastbaars van hun vader of oom waar hij moeite voor heeft gedaan hem uit te zoeken iets tastbaars wat met liefde voor de liefde is gekocht.
Wij maakte elkaar duidelijk dat we voor altijd samen wilden zijn, dat we de verkeerde keuze hebben gemaakt uit elkaar te gaan en dat we er verschrikkelijk veel spijt van hebben. Hij maakte mij duidelijk dat hij voor altijd bij mij wilde blijven maar dat het nu nog niet kon, niet omdat hij overleden was, maar omdat hij zijn gezin op dit moment nog niet verlaten kan om bij mij te zijn. Ik moest nog even wachten en dan kwam alles goed, wij zouden voor altijd samen zijn, het zou niet lang meer duren
Het gevoel dat ik had was Echt, Puur en de hele waarheid er is geen cel in mijn lichaam die twijfeld aan die woorden en dat het ook werkelijkheid word.

Toen was ik wakker.. de pijn en het verdriet die ik nu voel is ongeveer gelijk aan het moment van uit elkaar gaan of aan het moment dat ik hoorde dat hij vermoord was.
De droom was zo echt dat het geen droom maar werkelijkheid lijkt. ik heb het gevoel dat ik hem straks bij het boodschappen doen tegen ga komen, dat hij zo belt, dat hij plots voor de deur staat.

Kan iemand mij alsjeblieft vertellen wat deze droom betekend?
Is het echt geweest?

bedankt


+

10 november 2012

beste lies,

Volgens mij houdt hij nog steeds van je, ondanks zijn overlijden. En diep in je hart voel jij nog steeds het zelfde als een paar jaar geleden.
Als je een taxi in je droom voorbijkomt wijst dat erop dat je iets verliest wat toch bij je blijft. Gewoonlijk is het zo dat als je iemand hebt verloren aan een onnatuurlijke dood, dat je hem dan vergeet. Maar door het lezen van deze droom weet ik zeker dat je hem niet durft te vergeten, dat je bang bent dat er iets ergs gebeurt. Dit hoeft niet. Hij probeert contact met je te leggen door in je onderbewustzijn te kruipen en zo te zeggen dat je veilig bent. Dit hoeft overigens niet te betekenen dat hij je beschermt, maar dat je echt achter je keuzes staat voor je iets doet. Misschien twijfelde je tijdens of zelfs nog voor de relatie met hem over dingen. Je overleden geliefde probeert je duidelijk te maken dat je niet moet twijfelen. Als je ooit een soortgelijke droom hebt, stuur dan een mailtje naar onderstaand adres om je zo verder te helpen.

patrosfibros@gmail.com

Ik hoop dat ik je kon helpen

10 november 2012

Bedakt Patros voor jou Reactie!

Ik snap alleen een paar dingen niet, Je schrijft " Gewoonlijk is het zo dat als je iemand hebt verloren aan een onnatuurlijke dood, dat je hem dan vergeet"
Hoezo is dat zo?

Ook schrijf je" Maar door het lezen van deze droom weet ik zeker dat je hem niet durft te vergeten, dat je bang bent dat er iets ergs gebeurt."
Wat zou de reden zijn dat ik hem niet durf te vergeten? Eigenlijk wil ik hem niet vergeten en eerlijk denk ik zelfs als ik 80 jaar ben nog alles kan herinneren van onze tijd samen.

Het gekke is, toen hij nog in leven was dacht ik na een tijdje helemaal niet meer aan hem of aan onze tijd samen..dat was eigenlijk best heel snel over, je zou verwachten na de heftigheid van de relatie en het abrubte einde dat het langer zou moeten duren.
Die ene keer dat we elkaar zijn tegen gekomen was 4 max 5 jaar nadat we uit elkaar waren gegaan, het was een schok.. ik zag dat hij ondertussen 2 kinderen had gekregen en dus met zijn leven was door gegaan.. niet zo gek eigenlijk want ook ik liep met mijn kindje en was duidelijk ook door gegaan met mijn leven. Ik was zelfs verbaast ,ik had nooit iets gehoord over hem dat hij kinderen had gekregen.. ik was verbaast dat zijn vrouw geen mooie vrouw was.. Wij wonen in een kleine plaats met een klein centrum, elkaar niet tegen komen in die 4 jaar is al een Wonder te noemen.

Pas na zijn dood nu dus 2 jaar geleden is hij regelmatig in mijn gedachte, vaak onbewust en soms bewust als een iemand iets oprakeld van toen..of soms heb ik het plots over hem terwijl ik dat niet eens door heb..

bijv op vakantie voelde ik me heel dichtbij omdat ik in het land was waar hij begraven.. ik heb vooraf gekeken of zijn geboorte plaats dicht bij mijn vakantie bestemming was zodat ik zijn graf kon bezoeken en iets van mij bij hem achter zou kunnen laten. Als ik naar de bergen keek voelde ik alsof hij daar was..of in elk geval dichter bij dan we ooit nog kunnen komen.
In gedachte kon ik tegen hem praten al zei hij niets terug maar dat voelde fijn.. wel een traan maar geen huilbui
In het vliegtuig naar huis voelde het ook als of ik weer bij hem weg ging.. niet verdrietig maar wel dat het weer in mijn gedachte kwam.

Ik besef me nu dat vorig jaar rond de tijd dat hij overleed ik ook zo ontstemd was..een paar dagen echt depri maar niet perse om hem al kwam hij natuurlijk wel even voorbij.
Nu door de droom weer van het padje......

Hoe kan het zo zijn dat hij na zijn dood zo veel meer met me doet dan in de tijd dat we uit elkaar waren maar wel in t leven?
Zoekt hij mij op? kruip hij in mijn hoofd? moet ik iets begrijpen? moet ik contact zoeken met een paranormaal iemand?

11 november 2012

Beste Illies,

Met dat eerste wil ik zeggen dat als iemand is overleden door een moord of drugs gaat de persoon meestal na een paar dagen uit het geheugen van de persoon die hem heeft verloren.

Met dat tweede wil ik zeggen dat ik weet dat je nog veel van hem houdt ondanks zijn overlijden. Diep in je zelf ben je bang dat je hem vergeet en daarom droom je over hem. Hij probeert inderdaad contact met je te zoeken, maar je moet nooit een paragnost erbij halen. Dit kan niet alleen gevolgen hebben voor de paragnost maar ook voor jou. Hij wil contact met je maken zonder anderen erbij. Je moet openstaan voor geesten en niet bang zijn. Als je alleen je overleden geliefde wil zien moet je je eerst open stellen en dan alleen concentreren op hem. Op die manier kun je met hem praten. Als je je op een of andere manier schuldig voelt naar hem, moet je weten dat hij je altijd zal vergeven.

Ik hoop dat ik je (beter) heb kunnen helpen

11 november 2012

Bedankt patros!

Is er misschien nog iemand die hier iets over wil zeggen?

Alvast bedankt!