Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Overleden oma herkent me niet in droom

9 jaar geleden

Mijn oma is 5 jaar geleden overleden, ik droom nog regelmatig van haar. Voorbije nacht heb ik gedroomd dat 'iemand' geregeld had dat ik haar nog eens mocht zien, ik was in mijn droom dus ook bewust ervan dat ze niet meer leeft. Ze kwam toen uit de verte afgestapt, haren mooi opgestoken, een zwarte zonnenbril,... En als ze voor me stond dan vroeg ze heel vriendelijk: 'Wie bent u?' , en ik antwoordde: de kleindochter van de liefste oma ter wereld, en ik nam haar vast. Toen stopte mijn droom. Het is nu de eerste keer dat ik droom dat mijn oma me niet herkent? Wat betekent dit allemaal?

9 jaar geleden

Hoi barbiiee21

Ik denk dat die droom jou zeggen wil, dat het tijd wordt om haar helemaal los te laten, ik denk ook dat zij zover in de geesten wereld gegroeit is dat zij jou helemaal bewust loslaat en dat is voor allebij beter, je zegt het zelf al ( en ik antwoordde: de kleindochter van de liefste oma ter wereld )
En dat is voor haar niet meeer zo, terwijl jij het misschien nog zo voelt, je mocht haar ogen ook niet meer zien, omdat zij een zonnebril ophad.

Kijk maar of je er wat mee kan.

Groeten Hans.