Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Vreemde droom, Help me

27 oktober 2012

Ik had een hele rare droom en meestal kom ik zelf wel achter de betekenis maar het lukt me nu niet! Help me!

ik droomde dat ik met een soort groep jonge kinderen was. Ik stapte in een auto met ze en ik zat helemaal achterin, de kinderen bestuurde ook de auto.
Een paar straten verder stopte we en stapte we uit en hadden we het over paddenstoelen die geplukt waren.

Later was ik weer met een soort groep. We liepen op een soort berg het was heel druk overal. Onder die berg was een strand en mooi water en op die berg kon je zitten en lopen. Ik liet mijn handdoek van de berg vallen en die belande in het water. De groep liep door en ik keek hoe mijn handdoek daar lag. Iemand pakte het voor me en kom de berg op om de handdoek te geven. Een paar jongens sloegen de handdoek om me heen en zaten een beetje aan me. Later toen ik verder liep voelde ik was in mn bikini broekje, allemaal nietjes, Heel veel! Dat hadden blijkbaar die jongens erin gedaan.

Ik kwam aan op een grasveldje bij andere en haalde onopvallend alle nietjes uit me broekje en ging er bij zitten.

Een tijdje later waren we in een soort missie/spel beland. We waren met enorm veel mensen en er waren hele groten zalen. In één zaal hingen er mensen aan allemaal touwen en netten waar je aan moest blijven hangen. Ook hingen er netten aan het plafond waar je in moest zitten. Ik moest naar de wc en daarvoor moest je vele trappen op en af. Er waren twee wc's maar geen deuren. Ik ging op één wc zitten en toen schoof er een soort muur om de wc af te sluiten langs me heen. Alleen het was zo smal dat me schouder er geeneens tussen paste dus ik ging weg uit die ruimte want ik zat anders klem. Ik ging na het wachten op andere mensen op de andere wc zitten. die sloot niet af en iedereen zag je dus. Er bleken allemaal geheime codes en berichten op het wc papier te staan. Dingen als 'bel de politie' en 'Afghanistan'. We werden geroepen dat we moesten komen dus ik rende alle trappen weer af en kwam in een grote evenementen zaal en overal stonden grote cadeaus en spullen. Tussen alle mensen door zag ik een vriend van me. Ik rende naar hem toe en sprong in zn armen en hij gaf me een kus op me wang

Toen werd ik wakker

HELP ME!! :D



1 keer bewerkt. De laatste keer was 27 oktober 2012 door Howlitify.

27 oktober 2012

Wilt iemand me hierbij helpen?

28 oktober 2012

Ik ben naar een droomanalyst geweest vandaag die me heeft uitgelegd hoe je dromen kan analyseren. Ik kan je de tips geven en dan kun je zelf de beteknis zoeken, want enkel jij kan dat (of toch enkel jij kan dat nauwkeurig?)

1) Je droomt altijd over jezelf, de ruimtes, de personen hebben altijd met jezelf te maken
2) dromen zijn altijd positief, ze willen je iets zeggen
3) Ze laten je dingen zien die je niet wilt zien


Hoe analyseer je een droom

schrijf alles op: kleuren, ruimtes, personen, objecten, cijfers, zinnentjes/woorden

Geef betekenis aan deze dingen bvb mss als jij aan handboek denkt, denk je mss aan kennis dus dan symboliseert het handboek in je droom: kennis die je kwijtraakt en iemand brengt je die terug of je innerlijk kind brengt die kennis terug. Zo moet je alle voorwerpen linken met de betekenis die jij ze geeft.

Succes ermee, als je nog vragen hebt laat iets weten

29 oktober 2012

Nou dat is het juist, Normaal kom ik er wel uit alleen bij deze gebeurd er zo veel dat ik niet echt de rode draad kan vinden. En wou de droom graag delen. Dus dacht misschien kan iemand er wat elementen uithalen.