Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Een droom die steeds terugkomt

Ingeee-ingeee
12 mei 2008

Ik heb om de zoveel tijd een droom die steeds hetzelfde is, maar de details anders.

Zo was ik een keer met mijn vriend bij mijn werk. MIjn vriend liep op krukken en we moesten naar het magazijn/kantine. Ik wilde de deur verder open doen zodat hij er met z'n krukken door kon. Dat lukte niet en na een aantal keer hard trappen, bewoog de deur wel wat, maar kwam er een hand te voorschijn. Er stond een man op en die ging schieten. Zo'n 5x op mijn voeten. Ik viel neer, deed net alsof ik ernstig gewond was. Ik liet altijd mijn viend vluchtten. Wanneer de dader weg was, kwam mijn vriend naar mijn toe en bracht me naar het ziekenhuis.

Zo waren we ook een keer samen in een café vol met andere mensen. Toen kwamen er een aantal mannen met bivakmutsen binnen en die begonnen te schieten. Weer deed ik alsof ik ernstig gewond was, terwijl ik alleen in mijn voeten was geraakt. Ik zorgde er weer voor dat mijn vriend moest vluchtte. Toen de daders weg waren, ging ik op zoek naar mijn vriend en die bracht me naar het ziekenhuis.

En zo heb ik allemaal dit soort dromen. Het zijn altijd mannen die schieten. Altijd word ik geraakt op mijn voeten en doe alsof ik ernstig gewond of dood ben. Altijd laat ik mijn vriend vluchten. En altijd draagt mijn vriend me naar het ziekenhuis.

Wat betekenen deze dromen?