Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

De magische droomsnoepjes

Michelle
12 mei 2008

Gedroomd op: Zondag 30 December 2007

De magische droomsnoepjes

De zwarte toren
Er was een grote zwarte lange toren
en er waren 2 kleine kamertjes
1 kamer zat een skelet met goud eronder. En de ander was donker. In de ene kamer zaten mensen (dus degeen met de skelet) Maar in de enge donkere kamer zat niemand.
ik moest een rol spelen voor een film maar ik durfde het niet want je moest in de film naar de donkere kamer toen lopen en daar hoorde ik wat ritselen en van het feit dat er niemand zat was het al helemaal eng. En de skelet bewoog volgens mij. En toen ging ik even uit de toren om iemand te zoeken die het wel aan durfde. Ik kwam als eerste Draco Malfidus tegen. Ik dacht dat hij toch niet aardig zou gaan doen maar als nog ging ik het hem vragen. Want in de weide omgeving was niemand en ik moest het aan iemand vragen. Dus vroeg ik het aan hem. ‘Wil je de rol spelen in de film?’ Ik durf het niet want het skelet beweegt in de 1ste kamer en in de 2de kamer daar is het donker en daar staat niemand. Ik hoorde daar geluiden! Dus wil jij de rol? En breng voor de zekerheid nog iemand mee’ Draco was op een of andere manier aardig (!!!) En hij wou het dolgraag. Maar toen ik terug ging durfde ik het toch wel. Ik wou Draco net vertellen dat hij niet meer hoefde te komen want ik durfde de rol alweer. Maar toen kwam hij net binnen. Draco kwam met nog iemand anders binnen en dat was Mike. Al zagen ze er toch anders uit dan in het echt. Ik vond het toen zielig want Draco had zich er zo op verheugd. Dus toen liet ik hem het maar spelen. Het skelet deed raar en toen had Draco hem weg gezet en toen ging hij het zelf spelen. Zodat de skelet eens goed bewoog. Mike ging de rol spelen. Maar eerst moest hij een lied uitkiezen dus bleek dat hij moest gaan zingen! Maar gelukkig had ik dat niet meegemaakt. Want toen was ik op eens ergens anders

Het toversnoepje
Ik stond bij het parkje en het water was ijs. Ik zat daar een beetje te dollen met mijn vrienden. Maar toen had ik op eens een snoepje in mijn hand. Er stond op dat ik zoveel had gedroomd dat ik kon toveren. Dat ik nu een tover snoepje van Mickey en Minni Mouse had gekregen! Ik at het snoepje op maar er was niks toverachtigs aan. Ik bestudeerde toen met mijn vriendin de buitenkant van het papiertje er stonden voertuigen op:

- Moters
- veel auto's
- helikopter
- vliegtuig
- vliegfiets
- deltavlieger

Ik wist toen op eens (volgens mij zat er een tover effect op zodat je gelijk alles van het snoepje weet als je de voertuigen ziet) dat je er maar 1 kon kiezen want dan ging het papiertje weg. En dat het dan echt werd. Nou ik ging echt niet in een auto of een moter. En de vliegfiets leek me wel wat maar de deltavlieger ook. Want mijn droom was om ooit te kunnen vliegen. Dus koos ik de deltavlieger. die bleek uiteindelijk maar zo groot als de kleine tafel te zijn
En toen werd die dus echt Toen ging ik erop vliegen en toen kwam een vrouw met 2 baby's langs. En die zij toen tegen haar kleintjes. Kijk harry potter! Om haar kleintjes te vermaken.
Toen ging ik langs ze vliegen voor de kleintjes en toen zei de vrouw. ‘Jou ken ik, jij ging een keer naar je oma toe met een gescheurde broek!’
(ze kwam dus ergens in een andere droom ook voor. Maar ik heb geen idee van welke als dat dan zo was.)
Jeroen keek aandachtig naar de motors en de auto’s en hij wilde ook wel eens een snoepje.
Omdat hij dan Eindelijk een moter had. Dat mocht wel van mij maar dan moest hij ze verstoppen op de herberg anders zouden onze ouder heel boos worden en de snoepjes afpakken.

De commissie van dromen
Toen was ik in een flits gestuurd naar de commissie van dromen. Ze wouden de tover snoepjes afschaffen. Ze gingen dus stemmen in een klein tentje waar je met 2 naast elkaar kon gaan staan. Toen moesten de mensen hun been naar voren toen als ze er niet mee eens waren. Eigenlijk was meer dan de helft er niet mee eens. Maar toch werden ze afgeschaft! Zo zie je maar weer dat stemmen over onwerkelijke dingen toch eens gevaarlijk zou kunnen zijn!

Het celblok
Toen was ik in een flits weer terug. Maar in een flits waren Het Chinese meisje Fleur en ik bij een celblok. Het celblok was van de reclame met die man die probeert te ontsnappen van de gevangenis en weer terug beland en dan in een dip zit en een Cup of soap krijgt.
En toen waren ik fleur en het Chineesje er toen. het was een raar celblok. Aan de rechterkant
zaten cellen. Aan de linkerkant zaten cellen. En het midden zat er eerst zo'n mooi muurtje.
Daar zat dus de verdachte man in zijn cel die probeerde te ontsnappen.
We gingen op onderzoek uit en gingen aan sommige dingen vragen of ze wat hadden gezien. Wel uit het uitzicht van de verdachte want hij was erg eng in het verhaal ofzo
En toen Waren achter hun ook allemaal kluisjes. Ik ging kijken bij de eerste rij 4 hoog.
Toen ging die op eens open en waren we in zo'n open lucht koker ofzo waar hij ook door heen kroop om te ontsnappen. Er was 1 doorgang. Er was een gat en daarna ging die nog door. Hun vielen maar in het gat en ik ging even wachten… Toen Werd de doorgang open en zag ik zo'n soort van laser pistool maar op 1 of andere manier was ik eruit gekickt
Toen was er toen zo'n open ruimte met aan de bovenkant allemaal glas. er zaten marmeren witte trappen we moesten bij de 2e verdieping komen. Dus we gingen op de trap. Maar de trap ging toen weer naar beneden dus daar hadden we niks aan.
En het was een mooie zaal
De zaal was een soort werkplaats van de boeven. Het zat in ieder geval vol met gevaarlijke boeven. Dus moesten we ontsnappen!

Ontsnapping aan de boeven
Ik at weer zo’n snoepje en koos op de verpakking een deltavlieger. De deltavlieger kwam met een flits maar tot onze verbazing was het 2 keer zo klein.
Er zaten 3 zitplaatsen op maar mijn kont paste op 2 Dus toen ging ik er achter hangen. De rest zat nog te vallen en dus zette ik de deltavlieger zo dat toen het Chineesje naar voren vloog die op de deltavlieger terecht kwam. Fleur kwam er voor zitten. Ze is zo dus dat ze erop paste En toen vlogen we ergens heen. Het was een wonder dat, dat ding ons kon houden! EINDE!!!