Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

station en hond

15 oktober 2012

1.Ik ben op een station waar treinen en bussen zijn. Het zijn echt flarden die ik me herinner, bijv. dat ik bij de bushalte stond, maar ook in de stationshal aan een tafel sta en de hele tijd heb ik een hondje bij me aan een lijn. Op die tafel ligt mijn tas en ineens ook het hondje, ik schijn hem zo aan de lijn de tafel opgetrokken te hebben (normaal zou ik nooit zo slecht met een dier omgaan). Dat is hem wel aan te zien, alsof er nog weinig leven in zit. (Ja, net als die cavia toen) Ik sleep hem ook steeds mee. Weet ook nog dat ik op een treinperron stond. En dat ik in de hal een kaartje wilde kopen.

Nu ik eraan denk: weer een hoge tafel net als die school/werkweek-droom. Een aantal dromen geleden droomde ik over een nieuwe tafel die een kennis van me gekocht had.

Denk dat ik met die lijn iets onder controle probeer te houden op agressieve wijze. Maar weer dat station dus.

Denk trouwens dat die vorige droom, dat ik ineens vanuit de trein zomaar op het perron stond, misschien wel betekent dat ik van mening veranderd ben.

2.(eerdere droom)Er is een meer langs een autoweg. In het water ligt een plateau maar daar kan ik niet bij. Ik wil/kan/durf niet te zwemmen. Dan komt er een jongen die een rugzak draagt, die springt gewoon met kleren en rugzak op zo het water in.

3.(eerdere droom)Ben met een groep mensen. Het is middernacht en ik besef dat mijn bus nu weg is, ik weet niet hoe ik thuis moet komen. Gelukkig kan ik met iemand meerijden.

Liefs Joyce3 keer bewerkt. De laatste keer was 15 oktober 2012 door Joyce82.

16 oktober 2012

verwijderd1 keer bewerkt. De laatste keer was 19 oktober 2012 door jan123.

19 oktober 2012

Hoi Joyce,

1
Deze droom kom ik tot dezelfde conclusie,
Weet je ook wat je tas steeds doet in deze combi


2.Lijkt er op dat je in eerste instantie moeite hebt met in de emoties stappen. Maar je kan het wel , de mannelijke kracht injouw met de rugzak, als je emotioneel geladen ben durf je wel de emoties vol in te stappen?

Of spoort de jongen jouw juist aan?

3. Niet de controle hebben en toch thuis bij jezelf komen? MIddernacht , donker , angsten?

Groet Jan1 keer bewerkt. De laatste keer was 19 oktober 2012 door jan123.

22 oktober 2012

Zou best eens kunnen.

Heb de afgelopen week ook nog wat bizarre dromen gehad, 1 droom voelt zelfs alsof ik het echt meegemaakt heb, als herinnering dus, niet als droom.

Liefs Joyce