Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Hamster in m'n droom!

Fenna
12 mei 2008

Hallo!

Een week geleden droomde ik al heel obsessief over hamsters. Dat wil zeggen; de hele nacht lang heb ik over één hamster gedroomd; en ik was maar continu ermee bezig. Verder niets. Niets engs, niets raars.
Ik ben erachter gekomen dat ik altijd over hamsters droom zodra ik m'n ex weer heb gezien en vroeg me af of íemand misschien kan uitleggen waarom.
Vanacht, na een weekend met m'n ex te zijn, wéér gedroomd over één hamster, heel lang. Dit keer kréég ik hem zelfs van hem zelf. Ik was heel erg bezorgd, en de kooi moest op dé perfecte plaats staan. Een nacht lang ben ik bezig geweest die te zoeken.

Alvast bedankt,
Fenna

Siren
12 mei 2008

Hallo Fenna,

Ik geloof dat mensen veel kunnen leren van dieren. Wanneer een dier in je droom verschijnt, kan dat dier je veel vertellen over eigenschappen die je bezit+ kan ontwikkelen of die je op dit moment nodig hebt. Om er achter te komen om welke eigenschappen dit gaat, moet je je in het dier verdiepen, de eigenschappen die het dier bezit. Deze eigenschappen kunnen je veel vertellen over jezelf + hoe te handelen in een bepaalde situatie. Bestudeer daarbij ook welke gevoelens het dier in je oproept + de contex van de droom. Ik heb even gekeken in mijn boek 'luisteren naar dieren', een prachtig boek + een aanrader, alleen staat er helaas niks over de hamster in. Maar je kan vast veel informatie over de hamster vinden op internet. je droomt vaak over een hamster wanneer je contact hebt gehad met je ex + nu droomde je zelfs dat je een hamster van je ex kreeg, dus waarschijnlijk zal de hamster veel zeggen over eigenschappen die jouw ex jou te bieden heeft. Misschien vind je het moeilijk dat wat je van je ex ontvangt of wat je met hem deelt een gezonde plek te geven? Dat je daarom in je droom steeds bezig bent een goede plek te vinden voor de hamsterkooi?
Hoop dat je hier wat aan hebt...

groetjes Siren