Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

hotel en werkweek

13 oktober 2012

Ik ben op werkweek met school en we lopen met de groep door de kamers heen. Het is een soort hotel maar dan alles gelijkvloers op de begane grond, en je loopt van de ene kamer direct de andere in, ze zijn dus allemaal aan elkaar verbonden. Zien er trouwens niet echt uit als hotelkamers, volgens mij vooral bedden enzo. Op een gegeven moment zonder ik me af van de groep en duik een badkamer in, daar ga ik uitgebreid mijn haar en make up bijwerken. Later loop ik in zwemkleding langs het zwembad dat buiten is. Daarna loop ik naar binnen, ik geloof weer in gewone kleding, en kom in een hele grote eetzaal. Daar staan allemaal lange en hoge tafels, van donker hout, iedereen zit aan tafel op een soort kruk. Ik ga op 1 van de weinige lege krukken zitten, maar de andere leerlingen kijken me niet zo aardig aan.

Er kwamen ook nog een spiegel en laarzen in de droom voor. In de badkamer keek ik in die spiegel, en die (hoge) laarzen waren half afgeknipt. Die laarzen herkende ik, die heb ik jaaaren geleden gedragen.

Liefs Joyce2 keer bewerkt. De laatste keer was 13 oktober 2012 door Joyce82.

13 oktober 2012

Lijkt er op dat je jezelf los maakt van overtuigingen of gedachtes en jezelf aan het opwaarderen bent. Je hebt een ruimte gevonden waar je jezelf kan voeden maar, waarom kijken ze jouw niet zo aardig aan? En waarom zitten ze niet op een stoel ipv een kruk?
Lijkt me zo behelpen op een kruk.

Snap de droom nog niet helemaal

Groet Jan

14 oktober 2012

Heb nog wat verder gezocht en een spiegel zou zelfreflectie betekenen. Dat in combi met die onechte werkelijkheid van de cavia enz. zou kunnen betekenen dat ik nog eens kritisch naar mezelf moet kijken, naar mijn houding, en wie weet dat ik dan ontdek wat die werkelijkheid is, en dat ik dat moet veranderen. Vannacht trouwens weer gedroomd dat ik een badkamer aan het schoonmaken en dweilen was.

Ja, die krukken zijn opvallend, net als die hoge tafels. Dat ze me niet aardig aankijken vind ik niet zo vreemd aangezien ik vroeger ook gepest werd. Denk dat het toch iets met mijn houding te maken heeft. Meer voor mezelf opkomen ofzo.

Bedankt weer.

Liefs Joyce