Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

auto verkocht voor te weinig geld

12 oktober 2012

We, ik en mijn vriendin , hadden de auto verkocht en mijn vader word boos omdat hij een hele andere prijs in zijn hoofd had. Ik werd zo boos dat hij zich nu nog steeds met mijn leven bemoeit dat ik de deur dicht smeet en de telefoon die ik in mijn hand had ook weg smeet. Ik ben het zo zat dat ik begin te janken.

2 Ik sta op het werk in de fabriek en er is iets mis met mijn fiets. Ik ga het aan al mijn collega’s vragen en niemand snapt het . Totdat de kleinste collega die ik heb , die van de week in mijn droom met de lucht slang stond, het zag. Hij wist wat er mis was. Het meeste onderdrukte en communicatief verwaarloosde deel wist het.(de man in kwestie kon in het echt amper Nederlands praten)

Groet Jan

1 de vraag is waarom verkoop ik mijn auto? Ik weet dat als ik boos ben ik op een heel ander level niet communiceer en disfunctioneer.

2 Ik heb veel last van stress en zodra ik dat heb ga ik mijn hele systeem door om te kijken waar het mis gegaan is. Ik doe er me best voor, en weet dat ik dit eigenlijk niet moet doen. Ik ga naar de meest handige collegás en uit eindelijk is het het meest zwakke deel van mezelf die het ziet en de oplossing heeft. Misschien geeft dit wel aan dat ik niet meer moet zoeken naar oplossingen.

12 oktober 2012

1.Je verkoopt de auto en krijgt er geld voor terug, energie dus.

2.Het lijkt alsof de oplossing voor de hand ligt, op een plek waar je het juist niet zou verwachten. Je hebt de oplossing in je.

Liefs Joyce