Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Even voorstellen: nieuw op dit forum

9 jaar geleden

Beste mensen,

Per ongeluk struikelde ik over dit forum. Mijn naam is Ed en "The Doctor" verwijst naar "Doctor Who". Zo voel ik me vaak, omdat ik de mensen en de wereld vaak heel anders zie dan de mensen in mijn omgeving. Dan voel ik mij vreemd, een vreemde voor de anderen. Ik kan ook wel eens heel vreemd doen, bijzonder geconcentreerd zijn zodat ik alles vergeet. Net als dat bekende SF personage.

Ik help graag, waar ik kan, als ik tijd heb. Zo zal ik op dit forum ook wel eens zo af en toe een reactie plaatsen.

Ed

9 jaar geleden

Welkom! Al lang met dromen bezig?

Liefs Joyce

9 jaar geleden

Dag Ed ,

Welkom
Ik ben heel benieuwd naar jouw visie

Groeten Jan

9 jaar geleden

Visie op wat, Jan?

9 jaar geleden

Joyce: de droomsymboliek keert terug in het dagelijks leven en alle, niet enkele maar alle situaties en detail kan je interpreteren volgens (droom)symboliek als een direct orakel voor jezelf. De wereld weerspiegelt jou. In die zin, dat hetgeen jij ziet de keuze is van jouw geest, en een reflectie is van de staat ervan, je reactiepatronen en dergelijke. Dit is misschien ook wel wat Jan bedoelde?1 keer bewerkt. De laatste keer was 9 jaar geleden door The Doctor.

9 jaar geleden

jouw visie op dromen,

je lijkt nogal scherp te kunnen interpreteren. Jij zag wat ik niet zag dus vandaar mijn intresse, kan ik weer van leren.

Groet Jan

9 jaar geleden

tekst verwijderd bij nader inzien1 keer bewerkt. De laatste keer was 9 jaar geleden door The Doctor.

9 jaar geleden

Vraagje, ik zie op bijna elke pagina advertenties voor het bedrijf "Gabriella helderziende", is dat toeval (google ads) of is deze website gewoon een lokmiddel voor die bende oplichters? Ik denk niet graag dat mijn door google geïndexeerde berichten mensen hier heen lokken, die vervolgens hun geld overmaken aan "gabriella-helderziende".... Ik ga eens even zoeken naar de forumbeheerder voor een woordje.

9 jaar geleden

Zo, dat is gedaan en nu afwachten of het gevolg heeft. De advertenties naar "gabriella" moeten weg, of ik kom niet meer terug.

informatie terzake:
[www.kovandijkvertelt.nl]
[www.kovandijkvertelt.nl]1 keer bewerkt. De laatste keer was 9 jaar geleden door The Doctor.