Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

iets met een ladder

5 oktober 2012

1.Ik ben in een ontmoetingsruimte in mijn buurt en er ligt achter opgeslagen een enorme soort onderstel, lijkt ook op een ladder, van dik zwaar metaal of ijzer of hoe noem je dat, van het schijnt 100 meters lang. Met wat mensen dragen we het grote ding over straat, hij moet ergens heen. Ik help ook mee. We laten onze tassen achter in de ruimte.

2.Ik loop op straat een wel heel dik belegd broodje te eten en er rijdt een bus voorbij die stopt. Ik stap in en praat met wat mensen.

Liefs Joyce

5 oktober 2012

1

Het feit dat je je bagage achter laat lijkt me een prima ontwikkeling, of is het een handtas en laat je bepaalde vaardigheden los?
Het bouwwerk klinkt als een behoorlijk mentale constuctie die jij gemaakt heb om jezelf op te laten rusten

2

Voor mijn gevoel kan dit van alles betekenen , ik zie geen verband met 1 . Lijkt me wel en positieve droom , je berust je in de taken van het alledaagse. Je voelt je daar prima in zo te zien.

De komende dagen doe ik het wat rustiger aan met dromen. Ben stront verkouden aan het worden. Hoop dat ik weer gauw op volle kracht kan werken met mijn dromen

Groeten Jan

5 oktober 2012

1.Ja, ik liet mijn handtas achter, wist dat de boel op slot was geloof ik dus veilig. Van die constructie zou wel eens kunnen kloppen. Een ladder is ook bedoeld om hogerop te komen, iets te bereiken, een stap verder.

2.Denk wel dat er meer was, maar herinner me alleen dit stukje dus.

Beterschap!

Liefs Joyce