Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

weer dat meisje, wielrenner die niet kan trappen

5 oktober 2012

Ik droomde dat een ex klas genoot naast me op een drie persoons bak zat, ik zat aan het ene uiteinde en zei aan het andere uiteinde. Het was hetzelfde meisje waar ik al 2 keer eerder over gedroomt heb. 1 keer kwam ik haar tegen en vroeg ze me om haar video in te stellen en de 2e keer zat ze in de droom van gisteren voor me in de klas en vertelde over hoe haar vader haar behandeld had.
Al snel begonnen werden we allebei slaperig en we kropen voorzichtig tegen elkaar. Dat voelde heel ontspannen. Voorzichtig hielden we elkaar vast. Toen hoorde ik mijn vriendin bij de voordeur en werd snel wakker en sprong op . Zij keek ook verbaast en verontschuldigde ze bijna, ik knikte koel dat het ok was dat ik het wel oplosde. Ik verzon te plekke een smoes. “hee ben jij het , we schrokken al, we dachten dat de kat iets omgooide “ zei ik, terwijl ik midden in de kamer stond.


2 wielrenner die niet kan trappen

Op de tv zag ik wielrennen, het was een wielrenner die eigenlijk niet kont trappen. Hij reed met zijn voet onder zijn pedaal. De andere voet hield hij een voet bal hoog. (hmm waar heb ik dat eerder gehoord)(balanceren en spelen). De bal liet hij al snel vallen . Hij fietse vlak bij zo’n motor die je alijd met wielrennenziet. De man ging keihard op zijn fiets , echt ongeloofelijk.

3 werk in de kelder

Ik was aan het werk in een kelder van een bedrijf en ik hoorde tikkend geluid. Er stond een lege lift . Ik vertrouwde het niet en hield de lift in de gaten . Ik keek er ook acher want de lift ging aan 2 kanten open

4 voetballen in het zwembad

Ik lag in een zwembad . Er waren allerlei andere mensen , jong en oud. Toen gooide iemand een voetbal naar me toe en we gingen over gooien. Ik deed het voorzichtig omdat er ook mensen met jongekinderen en babys waren. Al snel ging iedereen weg en waren we met z’n 2en. Hij stond op de kant ik in het water en we trapten de bal over. Toen kwamen er een stel meiden aan , ze deden heel even mee maar, gingen net zo gauw weer weg. Wat de reden daarvan was weet ik niet.

Groet Jan



1 keer bewerkt. De laatste keer was 5 oktober 2012 door jan123.

5 oktober 2012

1.Ik denk dat twee delen van jou toenadering tot elkaar zoeken, maar ergens is er ook wat schrik, je gaat een smoes verzinnen. Het is nog wat aftasten denk ik.

2.Ja inderdaad, weer dat balanceren! Dus ondanks dat hij niet goed kon trappen, lukte het hem wel, en zelfs nog heel snel en goed ook. Dat is een goed teken volgens mij. Ging hij ook al zo hard voordat die bal viel? Misschien is die bal ballast die je nu kwijt bent waardoor je harder vooruit komt.

3.Ik denk dat die lift jou vanuit de kelder omhoog wilt brengen, misschien naar een hoger niveau in je bewustzijn? Dat je de mogelijkheid hebt om dat niveau te bereiken. Met dat tikken wil de lift je daarop attenderen. Aan twee kanten open: dit kan laten zien dat je dat niveau hoe dan ook, linksom of rechtsom, toch wel zal bereiken. Op een trap moet je nog wel inspanning leveren maar de lift brengt je gewoon.

4.Weer die bal. Alleen de rest eromheen kan ik niet helemaal vatten.

Liefs Joyce

5 oktober 2012

1 tja , eigenlijk nog geen duidelijk beeld hierbij.

2 Ik werd er eigenlijk een beetje bang van hoe hard hij ging, en hoe dicht hij op de motor zat. Zou zo maar kunnen crashen

3 Ik had eerder de angst dat er iemand uit die lift zou komen. Het getik wat ik hoorde klinkte als een indringer

4 Ik heb ook geen idee, ik jaag iedereen weg, of ze maken plaats.

Groet Jan



1 keer bewerkt. De laatste keer was 5 oktober 2012 door jan123.

5 oktober 2012

2.Dat is waar, maar dat gebeurde niet. Het getuigt wel van veel lef.

3.Of als een klok die tikt?

Liefs Joyce