Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Brandend auto uit lucht.

9 jaar geleden

Hoi:)

Ik ben nieuw hier, en wou heel graag mijn droom kwijt en ben nieuwsgierig wat het droom betekent, omdat ik vaak soortgelijke dromen heb.

Ik droomde vannacht dat ik uit de raam keek naar de hemel en dat het nacht was. Het leek alsof er in de lucht iets beschoten werd. Ik ging mijn moeder meteen waarschuwen, dat het beter was dat we uit huis gingen. Mijn moeder wou zich niet verplaatsen en bleef zitten. Ik ben toen vervolgens weer terug gegaan naar mijn kamer, om te kijken of het nog aan de gang was, en zag ik dat het iets wat nu wel duidelijk een auto in brand was uit de lucht kwam vallen, ik zag het vuur erg fel op mij afkomen en rende toen weer naar mijn moeder, of we ervan konden ontsnappen.. en toen werd ik wakker.

Alvast bedankt voor reacties hierop:) x

9 jaar geleden

Hallo butterflyn,

Herken jij het gevoel dat je alle controle dreigt te verliezen?

Want dat is meestal de betekinis van een auto waar je niet de contole over hebt. In dit geval schiet je er ook nog op , dus je schopt ergens tegen jezelf . Vuur heeft 2 betekenissen, (zoals alles pos. en een neg betekenis kan hebben)

Het vuur dat op je afkomt kan reinigend werken , het oude oplossen , oude denkpatronen of overtuigingen. Je vlucht er voor , ljikt er op dat je nogal fel in de weer bent met controle houden en de angst als je het loslaat.
Jouw moeder, jouw vrouwelijke oer instinct , weet wel beter en geeft zich gewoon aan het proces over. Zei kan een voorbeeld voor je zijn.

Kan je je hier in vinden?

Groet Jan

9 jaar geleden

Beste Jan,

Heel erg bedankt voor uw reactie.

Zelf bleef ik in mijn droom heel rustig, ik maakte mij niet druk of het verliezen van controle. Ik wilde wel mijn moeder waarschuwen voor het verschijnsel die ik in de lucht zag, zodat we nog op tijd weg konden komen.

Ik kan me er heel erg in vinden, over wat ik persoonlijk meemaak op dit moment, heeft u goed beschreven. Ik wil u nogmaals bedanken voor uw reactie en de tijd die u ervoor heeft genomen:)

Groetjes,
Naze

9 jaar geleden

Graag gedaan,

Ik heb het trouwens niet over de controle verliezen in de droom maar, in het dagelijkse leven..

Groet Jan

9 jaar geleden

Hoi,

In het dagelijks leven heb ik daar wel mee te maken. Ik zit met zoveel dingen, dat ik even niet weet wat ik ermee moet. Keuzes die ik moet maken, dingen in het verleden die ik niet los kan laten..
Wat u heeft beschreven over de betekenis van de droom zegt wel veel over mijn dagelijks leven op het moment.
.

Groetjes,
Naze