Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Aangevallen terwijl ik lig te slapen. Help!

Ellis
5 mei 2008

Ik heb steeds dezelfde terugkerende droom en hij is doodeng. Soms zitten er weken tussen, maar de laatste tijd droom ik dit bijna elke nacht.
Ik droom dat ik in bed lig te slapen en ineens een gedaante (ik denk een man) naast mn bed zie die vaak gebukt op me af komt, hij wil me aan vallen. Hij grijpt met zn handen richting mn keel zeg maar. Hij verschijnt soms links, soms rechts van mn bed, soms is hij nog bij mn voeten maar soms ook al heel dichtbij me. Ik wordt telkens keihard gillend wakker met een bonsend hard in mijn keel.
Het is inmiddels zo erg dat ik bijna niet meer durf te gaan slapen.
Heeft iemand een idee wat dit betekend, en wat ik kan doen om deze droom te laten stoppen?
Ik hoor het heel heel heel graag!

5 mei 2008

hey ellis! ik weet niet precies wat hij betekend maar wel manieren hoe die dromen kunnen stoppen! hier heb je een paar tips:
1.laat nooit zien dat je bang bent
2.vraag hem gerust waarom hij dit doet vraag hem (als je hem niet kent) wie hij is.
3.het helpt ook altijd om je vijand te knuffelen je zult zien wat er gebeurt!
4.als hij je achtervolgd moet je niet rennen dan moet je juist naar hem toe en kijken wat er gebeurt.
5.je moet vertellen wat je voelt als je hem tegen komt zeg hem recht in zijn gezicht dat je het niet wilt,dan kan het de toekomst ook erg veranderen!
6.zeg dat hij weg moet gaan mischien luisterd hij wel.
7.schakel hem uit dan houdt het mischien ook wel op!
8.Wees nooit bang voor zoiets denk eraan:het is een droom (bij mij was het een keer toen wist ik dat het een droom was en toen vloog ik weg)


Hopelijk zijn dit genoeg tips om je nachten door te komen,OOh en nog wat als je supper bang bent hou dan een knuffel bij je(heb ik altijd de mijne heeft geen eens een naam hij heet beer) Veel suc10 in je dromen en als het nog niet help mail me dan snel weer terug!

Ikkuh
5 mei 2008

Hoi,,

Ik ken die droom idd, toen ik 21 of 22 jaar was kreeg ik deze droom ook, t was zo erg dat ik de buren moest gaan uitleggen dat ik last had van dromen en daardoor zo hard schreeuwde s´nachts, ik heb toen geleerd dat ik mijn aura af moest sluiten voor het slapen gaan, ik trok als het ware een gouden deken over mij heen, waardoor deze energie niet meer tot mij kon komen!!

Succes,,want ik weet dat het erg naar is !!

11 mei 2008

Hey,

Ik had een klein vraagje is het een geest in je droom want als dat zo is zo'n droom heb ik ook gehad ik kon niet meer slapen en ben toen maar uit mijn bed gegaan.

Groetjes Anneke

Ellis
11 mei 2008

Hallo Anneke,

Ik heb idd het gevoel dat het een geest is. Het is een soort gedaante met een donker gewaad. Ik kan zijn (het voelt wel alsof het een man is) gezicht nooit zien.

groetjes Ellis