Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Dromen over meteorieten (draken)

25 augustus 2012

Afgelopen nacht heb ik voor de 2de keer een zelfde droom gehad die me niet meer los laat.

Ik sta op mijn balkon naar buiten te kijken. Mijn aandacht wordt naar de lucht getrokken en ik zie grote brokken uit de lucht vallen met enorme zwarte dikke rook erachter. Meteorieten denk ik nog bij mezelf maar als er dan 1 dichtbij neerstort zie ik dat het draken zijn. Grote en kleine. De muren vallen weg en als een gek probeer ik iedereen in mijn huisje veilig te krijgen en de deuren en ramen te blokkeren zodat ze niet naar binnen kunnen.

Overal op straat zie ik mensen lopen en sommige zie ik ook weg gaan in auto's anderen verdwijnen gewoon. Ik ben opzoek naar kinderen of die wel veilig zijn en ik waarschuw mensen in mijn huis vooral niet naar buiten te gaan maar sommigen gaan toch.

Dan ineens ben ik op een andere plek en ben rustig. Dan ineens zie ik weer die dikke rookpluimen in de lucht en valt er een reuze draak tegen de muur aan , hij schud eens met zijn hoofd en gaat er dan vandoor. Plotseling weet ik wat ik moet doen en instinctief probeer ik rustiger dan de eerste keer de mensen in het huis veilig te krijgen. Op de een of andere manier ben ik ook niet zo bang als de eerste keer. Als ik op een gegeven moment naar de achterkant van het huis loop en naar buiten kijk zie ik dat de achterkant van het huis door een dijk heen komt en er een vliegveld op dak hoogte ligt van mijn huis? een grote zwerm 'motoren' vliegt door de lucht en over het huis. Snel pak ik een tas en probeer de belangrijke dingen mee te pakken. Ren ik alle kamers nog eens door voor mensen. Voordat ik het goed en wel in de gaten heb drijf ik samen met iemand op een klein stukje van het huis mee in het water .. een tunnel door en daar loopt alles vast....

Ik weet dat ik deze droom al eens eerder heb gehad , weet alleen niet meer in wat voor situatie ik toen zat of wat er daarna op de voorgrond speelde in mijn leven ..

Heeft iemand een idee hoe ik deze droom kan verklaren?

"Once you make a decision, the universe conspires to make it happen"