Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Wakker dromen

22 augustus 2012

Enkele dagen geleden was ik nog op vakantie en is het volgende gebeurd.

Er staan twee jongetjes aan mijn voeteneind van het bed, de linker iets langer dan de rechter ze hebben hele grote ogen en zijn iets over mij heen aan het strooien. (Ik ben erg benieuwd naar wat dit kan betekenen)

Ik zie het letterlijk voor me terwijl ik mijn ogen open heb en ik hoor mezelf hardop zeggen wat was dat? en mijn vriend wordt wakker van mij. De tijd daarna ben ik redelijk onrustig. Of ik voor de gebeurtenis aan het dromen is weet ik niet (waarschijnlijk ben ik dit door de schrik vergeten)

Dit is echter niet de eerste keer dat ik wakker heb gedroomd, de eerste keer viel ik naar mijn idee bijna in slaap maar ik was nog steeds wakker, er verscheen een badkamer die recht op mijn gezicht af kwam

Ik ben benieuwd of hier iemand een antwoord voor heeft

Eric
22 augustus 2012

Als je zegt dat je je ogen open hebt maar dat je toch aan het dromen was - was je niet simpelweg aan het dromen en dat het voelde alsof je je ogen open had?

22 augustus 2012

Dat zou heel goed kunnen en is waarschijnlijk ook gewoon het geval. ik probeerde inderdaad ook meer te benadrukken dat het voelt alsof je wakker droomt. Verder ben ik benieuwd naar wat de droom zou kunnen betekenen