Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

droom: bellen van 112 lukt niet

30 april 2008

ik heb tot nu al 2 dromen gehad waarin ik 112 moest bellen omdat er een noodgeval was, maar dat dit gewoon niet ging. de eerste keer moest ik haastig 112 bellen, maar ik kreeg gewoon geen verbinding.

de laatste keer was ik ergens aan strand volgens mij op een boulevard achtig iets. dit lag lager dan het normale boulevard, maar was ook geen strand. het was donker en er stonden allerlei mensen om iemand op de grond heen. volgens mij was deze persoon aan het bevallen. ook was er iets van bloed en pijn, maar volgens mij een bevalling (niet zeker). ik moest in ieder geval voor die persoon 112 bellen. ik kreeg verbinding met de meldkamer maar ik wist niet waar ik was, dus niet waar de ambulance moest zijn. ik herinner me vaag dat ik aan iemadn vroeg waar de ambulance moest zijn, maar die zei niets/niets duidelijk. ik herinner me ook dat ik vaag heb uitgelegd volgens mij 'bij de trapjes af bij de boulevard' maar hier kon de meldkamer niks mee en bleef maar vragen waar ik was. echter ik wist dit niet.

meer weet ik er niet meer van

de mensen waren voor mij onbekenden en ook was er volgens mij wel geluid en stemmen maar heel vaag en ik verstond er niks van

wat betekent dit?

Koerina
5 mei 2008

Dromen over 112 heb ik ook regelmatig, maar ook andere belangrijke telefoonnummers zoals die van m'n vriend of ouders. Dan druk ik telkens naast een toets of twee toesten tegelijk in. En als ik dan een nummer wil wissen dan blijft de wis-toets haken en wist ie alles. Kan ik weer opnieuw. En opnieuw en opnieuw. Ik heb nog nooit succes gehad om een telefoonnummer compleet in te toetsen en ook daadwerkelijk te bellen.

Leentje
7 mei 2008

Deze droom herken ik ook, vooral het telefoneren ik kan de toetsen niet goed indrukken en probeer het telkens weer. Heel eng, omdat ik tijdens mijn werk nogal eens noodoproepen moet doen, 112 of spoedartsen bellen, of familie van iemand die aan het sterven is. Ik hoop dan telkens dat het goed gaat, gelukkig nooit in het echt mee gemaakt.
Wat zou het betekenen:(

T v Tellingen
13 juli 2012

Vandaag op mijn werk vertelde ik toevallig dat ik een terugkerende angstdroom heb, waarin het mij tijdens een crisissituatie niet lukt om 112 te bellen. Hetzelfde verhaal als hierboven. Zegt de collega naast mij, die droom droom ik ook regelmatig!! Bizar! Nu google ik het en kom ik dit tegen, maar nog niemand die vertelt wat het betekent.. Dus. nogmaals, wat betekent deze droom?

Gr

geenidee
15 juli 2012

Wat ik denk dat het is : dat er een barrière is tussen jou en de oplossing (112 is de oplossing) dus ga bij je zelf na waarom je er niet door heen kan komen.


Gr, geenidee

Jeanine
20 juli 2012

Ik denk hetzelfde als hierboven. Je blokkeert om een of andere reden of er zit iets tussen waardoor jij je doel niet kan bereiken, denk bijvoorbeeld aan angst, schaamte of wat dan ook. Ik heb regelmatig dezelfde droom en mijn uitleg lijkt mij het meest logisch.

Sharon
10 augustus 2018

Precies dit heb ik ook!! Dat ik 112 moet bellen vaak omdat ik zelf iets heb.. moet vluchten ect.. en als ik dan 112 druk staat er 577... in paniek zoeken naar goede toetsen.. en ook dat lukt gewoon niet..

Vreselijk is het..





Deze discussie is gesloten.