Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Vluchten voor de politie

14 augustus 2012

Beste droominfo-leden en kenners,

Ik heb laatst een hele rare droom gehad. Maar ik zal eerst vertellen wat ik dagelijks doe.

Ik ben een heel erg creatieve jongeman en ik spuit graag graffiti en doe dat maandelijks wel 5 keer. Ik speel ook graag videogames en heb wel eens een spel uitgespeeld waarbij je een sluipmoordenaar bent die op alle daken kan klimmen en van uitstekende steentjes van de een naar de andere kan springen zonder moeite. ( Assasins Creed )

Nu dus de droom..

Ik was met een andere jongen die ik dus niet kende en we waren ergens (weet niet waar) graffiti aan het spuiten. Dus op een begeven moment kwam er politie aan en wij waren aan het rennen door een donkere tunnel. Aan het einde van deze tunnel was licht.
We renden er naartoe en kwam toen aan bij een toren met een trap. Maar wij grepen zonder duscussie naar een paar van die apen touwen , en klommen omhoog. De politie die renden ook de toren in , maar dan met behulp van een trappenhuis.

Helemaal bovenin was er een gat waar je alleen doorheen kon komen als je via een bepaald soort patroon van het opspringen tegen muren doorheen kon. Ik en me onbekende vriend kropen door het gat. Aan het einde van deze kleine smalle tunnel was er een klein trapje omhoog. Ik klom omhoog als eerste en kwam aan op een plein.

Op die plein zat mijn vaders kant van de familie op een paar houten bankjes. Het was ochtend ( zo rond 6/7 uur s'ochtends) en ik liep naar zo toe , keek achterom en mijn vriend die was nergens te bekennen. Ik ging zitten op een van die bankjes en kwam erachter dat er politie rondreed bij het plein. Een agent kwam naar ons toe en vroeg of we iets hadden gezien en we waren met z'n achten ongeveer. Ik trok mijn gezicht bewust dunner zodat de agent me niet zou herkennen.

Hij kwam met zijn gezicht heel dicht op de mijne. Toen werd ik wakker gemaakt door mijn vriendin die op precies dezelfde afstand als de agent recht in mijn ogen keek.

Deze droom vond ik raar maar ook speciaal en ik ben benieuwd wat jullie ervan mij kunnen vertellen..

Groetjes,
Georgio.