Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

heele rg vaag

Wanhoopje
16 jaar geleden

Heey

ik kan een droom maar niet vergeten! het was zo vreemd! en ik droom er de laatste tijd steeds over! het begon namelijkzo:

ik zat in de klas, iedereen was aan het werk! plotseling begon mijn beste vriendin M. iets in F. haar oor. F. keek naar mij en ze begon te lachen, ik wist niet wat ze zeiden dus ging ik weer gewoon aan mijn werk! toen ging F. staan, ze liep naar R. en heel zachtjes zei ze wat, ze moesten alledrie lachen en F. ging weer zitten, R. fluisterde zachtjes iets tegen N.! en zo ging het de hele klas door! maar ik kreeg het niet te horen! ik vroeg aan A. die naast me zat water was maar hij zij "Oh niks hoor!" en toen barste iedereen in lachen uit! in de pauze gingen we met z'n allen voetballen op het veld. maar ik mocht niet meedoen
toen keek ik alleen maar toe, ik verveelde me! ineens kwam T. op me af, ik werd rood en hij keek me lang aan, toen de bel ging zei hij, "We weten dat je op mij bent! maar je hebt pech Want ik heb al mat M." ik keek verbaast op, en ik wist neit waarom mijn beste vriendin dat deed, toen waren we plotseling in het bos, M. en T. stonden samen achter een boom, ik liep er heen, ze waren aan het zoenen, zo heftig dat ze mij niet zagen! of ik was onzichtbaar geworden! toen waren we in de klas en M. liep met een pesterige lach langs me, "Heb jij het ze verteld?" ik keek M. ongelofig aan, "Ja, Duh!"zei ze, ik snapte het echt niet. ik viel plotseling in een zwart gat, M. kon me helpen, maar ze drukte me juist er in, ik hield het niet meer, en ik viel, ik viel in een diep zwart gat! boven me hoorde ik gelach! ik hoorde M. er boven uitlachen! toen werd ik wakker!

XxxX Wanhoopje