Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Ik droom altijd raar

mar
21 april 2008

Mijn onderwerp zegt genoeg. Elke nacht droom ik abnormaal. Ik weet wat dit betekent, ik vraag me af om meer mensen dit hebben?

21 april 2008

Heey! mar

Ik heb dat ook wel eens ik heb wel eens gehad dat ik werd opgegeten door een monster en dan opeens in de bieb was in dat monster was 'zogenaamd'een bieb echt raar di boeken waren groter dan mij! maar jij bent zeker niet de enige heb je ook dat je nooit dood gaat wonder boven wonder want dat heb ik altijd?

Remko
21 april 2008

Ik denk idd niet dat je de enige bent. Er staan op deze website woorden waar je op kan klikken, en die vertellen dan waar je droom over gaat. Maar eigenlijk gebeuren er allerlei rare onverklaarbare situaties dat gewoonweg niet in één woord samen te vatten is.
Natuurlijk niet iedereen droomt zo raar, want als ik het vertel aan iemand dan denken ze ook, wat droom jij toch altijd raar. Volgens mij zijn het een bepaald slag mensen die raar dromen. Bijvoorbeeld creatieve fantasierijke mensen misschien. Dat ben ik namelijk, jij ook Mar?

Groetjes,
Remko

Chevranie
25 april 2008

Ja, ik ben het helemaal met Remko eens. Want de mensen die net als mij zijn mar toch niet hebben dat ook, en dat is niet zo een super grote groep. Maar ook mensen die spiritueel aangelegt zijn hebben ook wel eens van die reare dromen;)

isabel
27 april 2008

ik droom heel heel raar ik voorspel de toekomst met mijn dromen er gebeurd dan iets en dan denk ik meteen weer aan die droom en dan denk ik o ja zoals in mijn droom zo heb ik ooit kunnen vermijden dat ik een botsing kreeg

Stijn
27 april 2008

ik droom eng en dan laat ik me dood gaan dan word je wakker dus in een enge droom laat je dood gaan;)

mar
30 april 2008

Hallo Remko en de anderen! Bedankt voor jullie reacties. Ik ben inderdaad creatief en fantasierijk. Misschien klopt het inderdaad dat alleen een bepaald slag mensen(zoals wij?)deze dromen hebben. Ik ben ook spiritueel aangelegd.
God, wat interessant!
Ik heb veel dromen die ontzettend extreem zijn. Ze zijn veelal seksueel, spiritueel of paranormaal van aard. Als ik hier een droom wil beschrijven, wil ik eerst even nadenken,want ze zijn wel erg intiem...

Remko
4 mei 2008

Hoi mar!
Inderdaad interessant!!
Die van mij zijn ook vaak seksueel, spirtueel en paranormaal van aard. Voel je vrij om het te delen of niet ;)

Zo droomde ik laatst dat ik de aarde op een afstandje zat te bekijken. Aan een soort rand. Na die rand (soort verlaten bergachtige grens) was er vooral veel rust en god was een soort vlek die ook rustig aan het rondzweven was net voorbij die grens. Ik was slechts aan het observeren.

Ook een ontzettende rare droom maar wel heerlijk om te dromen, whaha.

mar
4 mei 2008

Ja Remco, inderdaad een mooie droom!
Komt paranormaal over ja.
En ik vind (ook) al mijn dromen mooi, al is het een nachtmerrie.
Ze zeggen echt veel over de dromer zelf.Als je over onbekende mensen droomt, zijn zij eigenlijk jijzelf.
Wist je dat al?
Of iemand anders van jullie?
Ik droom bijna altijd over onbekenden.

Jan
7 mei 2008

zo droomde ik laast dat er naakte vrouwen in de rij stonden om me te neuken heeft iemand een verklaring

umit
7 mei 2008

Hallooo allemaal , ik ben het absoluut met jullie eens dat fantasierijke mensen rare dromen hebben. Want dat ben ik namelijk ook en heb al mijn leven al van die levendige en rare dromen. Ik onthoud ze meestal wel. Maar wat ik vroeger altijd deed is mijn ogen dicht doen in mijn droom , als er iets engs gebeurde. Want als je logisch nadenkt, als je slaapt heb je je ogen altijd dicht. In je droom is het dan andersom, je slaapt maar in je droom heb je je ogen meestal open. Daarom dacht ik , ik doe gewoon mijn ogen dicht. En het werktte wel elke keer.

Wat ik nu laatste tijden meestal heb dat me dromen levendiger worden. Ik word wakker midden in de nacht, ik zit dan midden in een verhaal, echt raar er zit iets in me kop ik weer precies wat er gebeurd is in die verhaal. Maar het beginstuk heb ik niet meegemaakt zit meteen midden in het verhaal. Jaa raar he:P maken jullie dit ook wel is mee? En dat het lijkt of je uit je lichaam treedt.. en als je in je droom valt , dat het lijkt net als of je echt valt.En soms als ik wakker schrik lijkt het droom verder te gaan als ik echt wakker ben, zie ik spinnen ofzo in mijn kamer. Wel een paar seconde van angst en verwarring, Maar na een paar seconden gaat het meestal wel over en ben ik weer bij bewustzijn. Het is net als slaapwandelen maar ik maak dan wel alles live mee.

En het zelfde geld bij me dromen. meestal is het net als een film je kijkt ernaar, maar soms loop ik ook echt hoe ik normaal ook loop, en kan ik gewoon echt denken in me droom. dat ik me eigen gedachtes hoor.

En verder heb ik ook wel leuke dromen hoor, Ik heb wel is gedroomd dat ik optrad voor heel veel mensen, ze behandelen je als een popster. Het geeft wel een kick als je wakker bent :P.. Uhm verder nog over alles en nogwat.. Zo heb ik gedroomdt dat ik in een film zat. Dat mijn tanden eruit vielen, Einde van de wereld meegemaakt, dat ik doodging en naar de gene zijde ging , dat ik auto reed, motor reed maar er val af sprong en die motor gewoon door reed.. Ben gaan vliegen, en van alles en nogwat.. als ik hier verder op in ga alles gedetaileerd ben ik volgend jaar nog niet klaar.

Maarja ik wou gewoon mijn dromen met jullie delen en vind het leuk ook om te kijken wat voor reacties jullie hierop hebben, of iemand dit ook wel meemaakt,,

Umitt

Maartje
11 mei 2008

Mar,

Je bent zeeeeker niet de enige. Ik heb altijd al dromen met een betekenis gehad.
Ik droomde dat m'n vader overleed & ik werd wakker met een vreselijk gevoel, of ik droomde dat ik achtervolgd werd op de fiets.
En mijn moeder komt ook altijd voor in mijn dromen.
Ik maak m'n dromen ook altijd heel duidelijk mee, ik weet nog precies waar ze over gaan & de gevoelens die ik in de droom heb hou ik nog over als ik wakker word.

Liefs.

mar
11 mei 2008

Umit, ik heb veel dingen hetzelfde(behalve mijn ogen dicht doen, in plaats daarvan draaide ik vroeger rond als ik een nachtm
errie had):
Ik maak, je kan wel zeggen nooit, een beginstuk van een droom mee
Heb ook 1 keer spinnen gezien in mijn slaapkamer. Ze krioelden onder en tegen het plafond boven mijn bed. Ik was wakker
en weet nu nog steeds dat dit een paranormale ervaring was. Misschien geldt dit voor jou ook?
Ik beleef mijn dromen vaak alsof ik naar een film kijk:ik ben dan hoofdrolspeler en toeschouwer tegelijk.
Maartje, ik weet altijd wat ik gedroomd heb en de gevoelens daarover blijven nog even hangen,ja.....

Umit
13 mei 2008

Ja mar , dat klopt maar het is meestal het een of het ander of een toeschouwer of gewoon het hoofdrolspeler.. En bij mij was het niet alleen maar spinnen, Heb k zo een keer een ticket gezien die iemand zo onder mijn deur verschoof, een rode ticket die heel veel lijkt op die tickets van de circus enzo, uit amerikaanse films.. ik weet niet wat het voor betekenis heeft:P

mar
18 mei 2008

Hoi allemaal,

Umit, toen ik spinnen zag wist ik zeker dat het een paranormale ervaring was,dus. Wat bedoel je met een rood pasje?
Ik schrijf een volgende keer meer.
Heel interessant allemaal hier!

mar
25 mei 2008

Hello,daar ben ik weer. Hoe gaat het met jullie?
Ik zit er al een tijdje aan te denken om ooit de opleiding tot droomwerker te volgen in het Droomcentrum van Apeldoorn.
Wie van jullie misschien ook?Heb het idee dat dit 1 van de dingen is die echt bij mij horen, geweldig!
Ik droom nog elke nacht raar,haha. Altijd over onbekende mensen.

Piet
28 juni 2008

Dat komt omdat je eigenlijk homo bent, dan droom je veel over naakte vrouwen!

scorpio
3 juli 2008

Heey,

Ik kwam hier dus terecht, omdat ik een hele vage enge droom had en ik kon er niet van slapen dus ben ik 't meteen gaan opzoeken.
En veder las ik dit zo even, en daar haalde ik uit dat ik dus ook een fantasierijk persoon ben, en ja.. erg creatief.
Ik zag vroeger ook dingen die met het paranormale te maken hebbe, en kon ook vertelle wat er gebeurde of je nou een vreemde was of iemand waar ik veel van hield.
Me moeder heeft 't weg late hale, ik was te jong om er mee over weg te kunne.
Maar 't komt langzaamerhand terug, en hoop dat ik ooit mensen er dan mee kan helpen.
Dromen die ik droom zijn abnormaal, ik weet ze ook altijd nog en ja als ik ze aan iemand vertel dan zegge ze "Je bent gek, kan je nou nooit is een keer normaal dromen?".
Ik droomde zo'n drie kwartier geleden dat ik 'in een huis' was van een vriedin van mij, en daar zat een lift in en alles was zo donker, eiken houte meubels en haar moeder was getrouwd met de vader van een vriedin weer van haar, terwijl 't allebij zulke gezelligheids mense zijn leefde ze zo, zo in 't donker? in dat huis..
Ik kan 't niet echt formuleren hoe de sweer daar was, en er waren allemaal hondjes ook me eige hondje.. ze was onrustig in me droom net alsof ze me wou late merke dat ik wakker moest worden, want waardoor ik dus wakker werd ik "vermoorde" iemand in mij droom, althans ik weet het niet zeker.
Ik droomde ook dat vrienden van mij er ook ware en iedereen was zo down, of ze ware allemaal van de wereld?
Maar het laatse stuk kan ik niet vergete, ik was in de keuken van het huis en er zate vier verstandelijke beperkte jongens rond de 16, 20 aan een vierkante tafel.
De ene keek me heel de tijd aan, en de ander zat met ze rolstoel achter me aan en duwde me continu tege de muur en betaste me, en ik wou 't hem niet kwalijk neme en er zat nog iemand ik kon zijn hoofd niet voor me zien alleen maar het moment dat ik hem "vermoorden" naast hem zat een jonge te boeren.. en ondertusse kwam me beste vriend de keuken inlopen. ( ik probeer het zo goed mogelijk te analyseren, hoe de situatie nou precies in elkaar zat ).
De jongens ware aan het krijsen en gekke dinge aan het zegge alsof iemand met ze speelde, ik raakte in paniek en wou me verweren, er lag een deoderantfles op de tafel en die gooide ik tege een van de jongens aan, met een klap kwam die tegen zijn hoofd, de jonge die heel de tijd aan het boeren was wou opstaan en schreeuwde met een lompe stem, met het gemak dat ik mezelf om wou draaie en de keuken uit wou lopen voelde ik dat de jonge de deoderantfles terug wou gooie, ik draaide me om en zag de deoderantfles op me afkome ik stak me hand na voren en op dat punt stond de spuitbus stil, in de lucht, met me hand kon ik hem dichter bij laten kome, ik winkte met vinger zoals van "kom hier", waar bij je wijsvinger bewegingen maakt naar jou zelf.
Ik had de deoderantfles in me handen, en de jongen waarvan ik zijn gezicht niet goed kon zien zat tege over me.
waarbij ik heel vreemd schreeuwde "you play with the devil" en richte de deoderant fles op hem en alles veranderde in vuur ik stak hem in brand, maar door het vuur zag ik zijn gezicht, het was een jonge maar met een blonde/wittepruik rode lippe en hele donkere ogen.
En toen schrok ik wakker, ik weet niet waarom ik alles heb op geschreven maar ik moes 't gewoon kwijt het is net alsof er een hele last van me rug af is.
Niet alles staat er, maar heb een beetje een idee gecreëerd zo van hoe ik het meemaakte.

Ik heb belangrijke woorden eruit gehaald, en op gezocht en waarschijnlijk als ik alle puzzelstukjes in elkaar leg, kom ik al een heel stuk veder.
Ik ben momenteel gestressed, ik moet tege bepaalde mense in me leven eerlijk zijn wat me dwars zit, iets wat in 't verleden verkeerd is gegaan komt goed, en dat ik altijd last zal hebbe van up's and down's.Heel veel Liefs.