Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Vechtpartij & ademen onder water &

Maarski
12 jaar geleden

Ik heb vannacht gedroomd dat ik op straat liep, langs een vechtpartij. Vier mannen sloegen één man in elkaar, en die liet het lijdzaam gebeuren. Ik was erg bang zelf in de problemen te komen, maar sprak de mannen aan dat ze moesten stoppen. Dat wilden ze niet en ik zei dat ik dan 112 zou bellen. Ik liep weg, deels uit angst, en deels omdat ik niet kon aanzien dat die ene man zo leed, en probeerde 112 te bellen. Maar dat lukte niet. Uiteindelijk sprak ik iedereen op straat aan om 112 te bellen; maar bij ieder telefoontje gebeurde hetzelfde: er werd opgenomen door een gewoon huishouden, niet de alarm centrale, een soort verkeerd verbonden dus. Ik voelde paniek. Uiteindelijk kwam ik een politie agent tegen op straat, en die sprak ik aan. Hoe het verder liep, weet ik niet meer.
Wie weet hoe ik deze droom kan interpreteren?

Een andere droom die af en toe bij me terug komt, is dat ik kan ademen onder water. Het is een erg fijne droom. Weet iemand wat dat kan betekenen?

Bedankt,
M.

Mo
12 jaar geleden

Nee helaas niet M en ik had er ook graag antwoord op. Want ook ik droom regelmatig dat ik op de bodem van een zwembad of de zee zit, en dan gewoon kan ademen. voel me dan ook geweldig ontspannen rustig zo onderwater terwijl anderen boven me zwemmen of vissen die voorbij komen. Dus ik ervaar deze droom ook als bijzonder fijn.

Groet, Moon