Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Dit heb ik gedroomd.

Louke
16 jaar geleden

Hoi Allemaal.

Ik heb afgelopen nacht een hele rare droom gehad. Kan iemand mij helpen met wat die droom te betekenen heeft?

Hier komt ie:
Ik ging met 2 andere mensen mee op de fiets naar amsterdam. Daar zouden we een of ander luxe etentje hebben en dan zou ik terug met iemand anders mee fietsen.
Toen we daar aankwamen met de fiets gingen we die parkeren in een of andere fiets parkeer garage.
Wij eten (weet ik niks meer van verder) Toen het af was wilde ik naar huis. Dat ging niet want diegene met wie ik mee zou was er niet.
Toen ben ik toch maar zelf op de fiets gestapt want ik moest het eigenlijk wel kunnen zo om half 8 's avonds terug naar huis fietsen.
Het was gigantisch druk dus ik durfde niet meer en ging terug naar dat restaurant. Iedereen was weg.
Op de een of andere manier kwam me vader aan met de auto. Dus ik zei mooi dan kunnen we nu naar huis. Zegt me vader dat weet ik nog zo net niet want (weet ik niet). We komen aan bij de auto en me vader ging hem even verzetten omdat me fiets mee moest. Hij ging remmen maar dat ging niet. de auto stond stil maar de achter wielen bleven draaien. Ik zag dat er een klem omheen zat en ik wou schreeuwen (wat niet ging) Die wielen vlogen in brand en ik had ergens een brandblusser zien hangen in zo'n kastje. Ik haalde uit met me vuist naar dat glas en pakte de 2 brandblussers die er hingen (Ik zag het als in een film) Toen gingen me vader en ik die blussen en ik ging een andere auto blussen die hetzelfde had maar die veel en veel verder geparkeerd stond. Toen werd ik wakker.

Groeten Louke van Assem