Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

dromen die elkaar opvolgen

23 juni 2012

hallo allemaal,

ik ben een beetje nieuw voor dit maar ik zou graag een droom die ik al een paar jaar heb die elke avond zeg maar verder gaat maar soms blijft steken op 1 patroon zeg maar.

toen ik wat jonger was kreeg een droom waarin mijn familie leden vermoord werden voor mijn ogen.
ik vocht eerst toen ik dan thuis kwam tegen de ninja's (de moordenaars in mijn nachtmerrie) vervolgens houden 2 van die ninja's me vast en de derde vermoorden mijn ouders en zusters en tantes en ooms voor mijn ogen. de andere 2 staan er bij te kijken. mijn familie leden waren vastgebonden.

na dat een paar keer gedroomt te hebben hielden die dromen op
maar na een tijdje kreeg ik deze dromen weer. maar na een gegeven moment werdt het anders. het ging namelijk verder.

namelijk nadat mijn familie is vermoord kijken de moordenaars naar mij en vervolgens zegt een van die persoontjes dat iedereen die ik lief heb zal worden vermoord en dat ik geen geluk zal kennen.
vervolgens krijg ik een snee van mijn linker schouder naar mijn rechter heup. en dan komt een ziekenwagen en verdwijnen de ninja's.

daarna wordt ik wakker in het ziekenhuis na in een coma gelegen te hebben. het eerste wat ik zie is mijn ex.
die ik weg stuur. ik zie dan dat er een bodyguard zit in de hoek van de kamer. en komt er een koning binnengelopen en zegt dat hij mijn vader is.
ik zeg vervolgens dat het niet zo is.

dan lijkt het alsof ik een stuk oversla en wordt wakker in een kasteel van de koning.
van wraakgevoelens begin ik met trainen om tegen die ninja's te leren vechten.
ik wordt sterker en sterker. ik ga dan op een bootreis en vaar de wereld over om sterker te worden om de ninja's te kunnen verslaan.

op een gegeven moment tijdens een bootreis (na veel getraint te hebben op verschillende plekken op de wereld waarvan ik niks weet maar wel het gevoel heb dat ik dat gedaan heb) word het schip aangevallen en springen mijn wolfshond en ik ( ik heb opeens een wolfshond meegekregen van een van die plekken waar ik geweest ben waarom is niet duidelijk maar ik denk om mij te beschermen) over boord en zwemmen naar een eiland. daar aangekomen ben ik moe en val bijna in slaap. de wolfshond ligt naast mij. dan komt er een ruiter aangereden en de hond gaat staan en begint te blaffen. ik wordt wakker en ga staan met de weinige kracht dat ik nog heb. de ruiter stapt af van een afstand en laat de paard staan en komt naar me toegelopen. hij begint in het engels te vragen hoe het met mij gaat. ik zeg dat hij uit mijn beurt moet blijven en de wolfshond loopt gewoon naar hem toe en snuffelt aan zijn hand en blaft 2 keer. dat betekend dat alles goed is en ik beantwoord zijn vraag. dat het goed gaat met mij. hij vraagd daarna hoe ik hier tercht ben gekomen. ik zeg dat het schip werdt aangevallen en dat de hond en ik van boord zijn gesprongen. nadat dat gezegt te hebben begin ik in elkaar te zakken van vangt hij mij op. vervolgens zeg ik dat ik wel kan staan en probeer ik weer te staan ik zak vervolgens weer in elkaar en hij vangt me op. hij zegt vevolgens natuurlijk en tilt mij op en ik val in slaap in zijn armen. dan wordt ik wakker de volgende dag en dan wordt ik verzorgt maar dat wil ik helemaal niet omdat ik vind dat niemand dat litteken op mijn rug zal zien. nadat ik mezelf heb gewassen en gedouched ga ik naar beneden. ik loop de trap f in een mooie jurk en de man ziet me staan.

dan opeens lijkt het alsof ik daar al een paar maanden of weken ben.

we eten gezamelijk in de grote eetzaal met de mensen van zijn land. ik heb dan opeens het gevoel dat er iets gaat gebeuren. die man ziet dat er iets mis is met mij. en loopt naar me toe. hij vraagt of er iets aan de hand is en ik zeg dat ik moe ben en even ga rusten. ik loop naar mijn kamer en ik zeg tegen de hond dat hij in de kamer moet blijven en de man en mensen hier moet beschermen als het fout gaat. de hond blaft 1 keer als in herkenning en ik ga naar de strand. daar staat een hele grote menigte van ninja's ze willen het eiland aanvallen om mij te zoeken maarja ik sta er al....
ik praat met de leider en zeg tegen hem dat ik wil vechten met de 5 ninja's die mijn familie hebben vermoord en als ze mij vermoorden of niet dat ze van het eiland moeten vertrekken. de leider stemt toe en het gevecht begint.

de gevecht begint ik sta in het midden en 1 voor 1 vallen ze mij aan. de eerste sla ik bewusteloos en de volgende trap ik bewusteloos. de ander geef k een slag tegen zijn nek zodat hij ook bewusteloos is. de een na laatste breek ik de arm en sla vervolgens ook bewusteloos ( hij was degene die me die litteken op mijn rug heeft veroorzaakt). de laatste is een heel gevecht. een machts meting. we gebruiken zelfs wapens. ondertussen is die man naar mijn kamer gekomen en heeft gezien dat ik er niet ben. en gaat hij op zoek de hond wil hem tegenhouden maar ter vergeefs. hij zadelt zijn paard en gaat op zoek naar mij. hij gaat door de stad en ziet mij daar niet. en loopt te voet verder door het bos richting strant. ik voel tijdens het gevecht dat hij in de buurt is en ik split mijzelf in tweeen en stop hem voordat hij te dicht bijkomt. ik ben nog steeds in gevecht met die ninja en vervolgens sla ik hem neer en dat betekent dat hij heeft verloren. ik zorg er voor dat die man niet verder gaat en zeg tegen hem dat ik alles later zal uitleggen. hij liep ondertussen verder en we staan aan de rand van de bos en hij ziet mij daar vechten. hij wil er op af lopen maar ik zorg ervoor dat hij blijft staan door alleen maar te zeggen stop alsjeblieft. hij staat stil en kijkt mij aan. de ninja ziet hem alsnog. en grijpt hem vast en dreigt hem te vermoorden. (ik ben weer 1 geheel geworden) ik zeg kalm tegen hem dat hij hem los moet laten en moet weg gaan van het eiland. hij zet de mes op zijn keel als in hem te vermoorden. ik maak een snelle beweging en vermoord de ninja met 1 slag van mijn zwaard. daarna loop ik met het lichaam achter mij aan sleurend naar de menigte die nog aan de rand van het strand staat te wachten. ik zeg tegen de leider dat ze nu weg moeten gaan. de leider zegt dat ze nu weggaan en nooit meer terug komen. de leider zegt vervolgens dat die 5 mensen alleen in opdracht hebben gedaan wat ze hebben gedaan en dat ze de opdrachtgever wel aan me willen uitleveren. ze brengen een man naar voren en het blijkt dat die man de broer van mijn ex te zijn. en vervolgens gaat de man en zijn vervolg weg en de man en ik en de 'verader' die is vastgebonden en op de paard gehesen terug naar het kasteel en zeggen niks onderweg.

terug gekomen bij het kasteel vraag ik aan hem om iedereen bij elkar te roepen zodat ik kan vertellen waarom dit is gebeurt.

tja daar na doe ik mijn verhaal van hierboven dat mijn familie is vermoord en ik op zoek was naar de moordenaars en ze een lesje te leren. ik wou ze eerst vermoorden maar heb toen besloten ze alleen een lesje te leren. ze zeggen dat ze wat medelijden met me hebben. ik zeg dat ik terug moet gaan naar huis om de man in de gevangenis te krijgen.

en daarna ja ga ik terug naar de wereld en ik zorg ervoor dat die broer in de gevangenis en ik kom er achter dat mijn ex zelfmoord heeft gepleegt. en ga naar een tijdje terug naar de eiland en daar aangekomen worden die man en ik verliefd.

ik vind het moeilijk om dit te doen dus als iets niet duidelijk is zou ik het graag willen weten ^^ en als je nog wat meer uitgelegd wil hebben hoor ik het wel. en voor alsnog sorry voor de spelfouten.
deze nachtmerrie begon toen ik een jaar of 15 a 17 was en ik ben nu 22 en word binnenkort 23 dus ik loop er al een tijdje mee rond. als iemand dit kan uitleggen zou ik erg blij zijn.

met vriendelijke groeten,
Nanime

24 juni 2012

Beste Nanime,

Heb je dit allemaal in één keer gedroomd? Of zijn het verschillende (op)volgdromen die je hier hebt opgeschreven?

Het is een heel lange droom en dus kost het veel tijd om deze te analyseren. Het zou daarbij helpen als je de tijdcyclus van de dromen
kan vermelden. Dus bijvoorbeeld, Droom A-1, maart 2012, Droom B april 2012, DroomA-2 mei 2012.

25 juni 2012

Tja ik droom deze dromen al een zeer lange tijd dus de exacte datums weet ik echt niet meer en of maanden.
Maar ik kan je dit wel vertellen.

Ik was 16 jaar toen de dromen begonnen het was toen in 2005.
Ik ben nu 22 jaar en heb er nog steeds last van en droom het bijna elke nacht.

Toen ik 16 jaar was kreeg ik de eerste gedeelte waarin mijn ouders vermoord werden. Die droom duurde best lang en en af en toe had ik die droom niet.
Toen ik 17 werdt toen kreeg ik naast dat eerste droom ook de droom dat ik wakker werdt in het ziekenhuis met het eerste gedeelte er bij.
Toen ik 18 jaar was kreeg ik de droom dat ik moest trainen en daarbij bedoel ik meer het gedeelte in het kasteel van de vader waarvan ik niks wist. Toen droomde ik nog steeds de eerste twee gedeelten van de droom ook.
Vanaf toen ik 20 jaar was gingen de dromen verder en kreeg ik te zien dat ik een boodreis maakte en ik op het strand aanspoelde met de hond met daarbij ook de vorige dromen.
Geleidelijk aan gingen de eerste 3 dromen vervagen en droomde ik alleen dat ik aan het trainen was en dan toen ik 21 jaar was ging ik dromen van het gevecht.
En vanaf ik 21 jaar was droomde ik telkens van iets voor het gevecht namelijk van het eten in de grote eetkamer (eetzaal) en daarna het grote gevecht.
En sinds ik 22 jaar was droomde ik nog steeds het gevecht en wat erna gebeurt telkens tot nu toe ik ben nu 22 jaar en in augustus wordt ik 23 jaar.
Ik droom dit dus al 7 jaar en het volgt erkaar dus op.

Ik hoop dat dit voldoende informatie is want ik weet echt de exacte datums niet meer. De dromen veranderde ook telkens maar dit is de uitkomst zeg maar het gaat nu ook niet meer verder en blijft zo als het is.

M.v.g
Nanime1 keer bewerkt. De laatste keer was 25 juni 2012 door Nanime.

20 juli 2012

Kunt u een beetje uit mijn dromen komen of is het misschien te gecompliseert?

Graag hoor ik wat van u.

M.v.g

Nanime1 keer bewerkt. De laatste keer was 20 juli 2012 door Nanime.