Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

kat in elkaar schoppen

17 juni 2012

Vannacht heb ik heel raar gedroomd, ik krijg er nog steeds de rillingen van. Even kort voorafgaand:

Ik heb in totaal 6 katten gehad, dit is mij 6e, alle andere 5 zijn spoorloos verdwenen/doodgereden voor mijn ogen. Deze kat ben ik enorm gek op, ze is mijn alles.

Mijn droom: k droomde dat ik de trap op liep bij ons thuis richting slaapkamer, mijn kat loopt voor mijn voeten enthousiast mee, maar ik irriteer me daaraan en schop haar zo hard weg dat ze tegen de deurpost aanvalt en gelijk daarna op de grond. Ze hapt naar adem, ik schrik en voel of ze niks heeft. Ze heeft 2 gebroken ribben dat duidelijk te voelen is. Helemaal in paniek ren ik naar beneden en roep mijn moeder om naar de dierenarts te gaan. Zij wil niet, want er is visite en die kat kan wel even wachten. Hierna ben ik zwetend en al wakker geworden en was ik zooooo blij dat mijn kat gewoon naast me lag te slapen.

Heel de dag spookt dit al door mijn hoofd, is dit een waarschuwing dat ook haar iets staat te gebeuren? Net als mijn andere 5 katten? Ik ben echt enorm bang ervoor..

Dreamy D
1 juli 2012

Ik had ook 2 van die dromen gehad en ik heb ook vaar voorspellende dromen. Ik heb een kat, Poes, 15 jaar oud is ze nu. Ik ben echt gek op haar. Alleen ik maak me soms erge zorgen over hoelang ze nog blijft leven.

Droom 1:
Ik zag mijn andere kat op straat lopen (dat is een jonkie van Poes) en die had veel moeite met oversteken op een kruispunt door het drukke verkeer. Toen rende ik naar hem toe en pakte hem op om te helpen. Op dat moment zie ik een beeld van Poes die ineens heel raar op straat ligt omdat ze door een auto is overreden. Haar poten lagen ook heel raar alle kanten op, alsof ze geen botten had. Ik ren naar haar toe en het beeld klopte. Toen was ik in een vaag apartement met mijn ouders en ze lag op een soort van dienblad, ze leefde nog wel. Het rare was: Als je haar aanraakte kwamen er hele kleine katjes uit van iets kleiner dan 5cm hoog.

Droom 2:
Ik stond op een superhoge wolkenkrabber en Poes stond er ook op. Toen ik me omdraaide stootte ik haar per ongeluk aan waardoor ze ervanaf viel. Ik sprong van het gebouw af en rende naar haar toe. Ze was nog helemaal gezond! :)

Steeds als ik wakker werd uit die dromen maakte ik me grote zorgen over haar. Een jaar later leeft ze gelukkig nogsteeds. Dus het hoeft allemaal niet waar te zijn, of het is jaren later. Als je het echt niet vertrouwd kan je je kat misschien binnen laten, met kattebak enzo.