Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

een knuffel onderwater

19 mei 2012

normaal gesproken begrijp ik mijn eigen dromen wel al ik het opzoek maar dit keer snapte ik er helemaal niks van! zou iemand mij kunnen helpen alsjeblieft???

het begin van mijn droom kan ik me niet meer herinneren maar op een gegeven moment was er een vrouw (soort leraar-achtig type) waarvan ik insecten moest gaan eten. ik moest denken aan dat ik dat 1 keer eerder had gedaan dus zou er geen problemem mee hebben maar al deze beesten (kakkerlakken en hele kleine spinnen) bewogen zelfs nog waardoor ik er bang van werd.
daarna was ik ineens in een ruimte onderwater maar kon nog steeds ademhalen. het werd aangeduid als een opdracht om iemand te gaan knuffelen. iedereen om mij heen deed dat gelijk en voor mij bleef er niemand over dus ik begon te zoeken. toen ik een lege ruimte binnenkwam (nog steeds onderwater) kwam ik een klasgenoot van mij tegen, voor het gemak noem ik hem even Jack. vriendinnen vragen zich wel eens af waarom ik wel goed met hem kan praten en niet met de jongen (vriend van Jack) waar ik verliefd op ben geweest. dit komt omdat ik altijd met Jack moest samenwerken in de jaren ervoor omdat er anders niemand overbleef.
"Jack!" riep ik meteen toen ik hem zag. naar aanleiding van die opdracht gaven we elkaar een knuffel. ik zei dat ik het goed van hem vond dat hij er was. Jack werd half overstuur door te zeggen dat hij dit al bijna vergeten was.
"ik vind het zo sneu voor je; eerst (...) toen (...) en dan nu dit." en begon ook bijna zelf te huilen. hier heb ik dingen opgenoemd die ook echt zijn gebeurd. was dit niet gaande, had Jack zonder problemem examen kunnen doen. toen ik dit zei hielt Jack me nog steviger vast.

ik werd wakker die ochtend met nog steeds een kussen in mijn armen en voelde een paar opgedroogde tranen onder mijn ogen.

als iemand me zou kunnen helpen, graag bedankt! ^.^