Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Vriendje Vastgebonden

16 jaar geleden

Hi,

Ik heb vannacht een hele enge droom gehad. Ik hoop dat jullie me kunnen helpen de betekenis te vinden van deze droom. Alvast bedankt!

Ik woonde met mijn vriendje samen. We zagen er precies hetzelfde uit. Het leek net of we helemaal niet ouder waren geworden.
Ik was op een dag naar mijn werk gegaan. Toen ik thuis kwam zat mijn vriendje vastgebonden op de bank. Zijn handen zaten vast met touw, ook zijn benen. En hij had een doek voor de mond. Ik was erg geschrokken en maakte hem snel los. Hij wist niet wie het gedaan had. Een andere dag kwam ik ook weer thuis van mijn werk en zat mijn vriendje ook weer vastgebonden, op dezelfde manier als de eerste keer, maar nu op een andere plaats: de slaapkamer. Ik maakte hem snel los. En ook hier wist hij niet wie het gedaan had. En weer een andere dag kwam ik thuis. Toen ik voor het huis stond, vond ik het al raar dat er geen licht brandde. Bij de buren brandde er licht en ons huis was het enige donkere huis in de straat. Toen ik binnenkwam riep ik mijn vriendje. Maar hij reageerde niet. Ik wilde het licht aan doen, maar die deed het niet. Ook de tv deed het niet, en de laptop ook niet. Toen vond ik hem weer vastgebonden in de badkamer. Ik maakte hem weer snel los. Op het moment dat ik hem losmaakte ging ineens het licht weer aan. De tv deed het weer en de laptop ook. De volgende dag bleef ik bij hem en die dag gebeurde er niks: hij werd niet vastgebonden en alles deed het, het licht enz.

Ik hoop dat jullie een betekenis weten of kunnen ontdekken. Ik ben erg geschrokken door deze droom.

Alvast bedankt