Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

ex & zelfmoord vriendin

6 april 2008

Hallo;

1) Ik heb altijd eigenlijk dezelfde droom, maar dan in een ander manier. Het is eigenlijk altijd zo dat ik mijn ex weer tegen kom (na 6 maand) en we negeren elkaar. Dan komen we na een tijdje toch weer bij elkaar en gaat het steeds weer beter. Soms word ik wakker vóórdat we bekend hebben weer bij elkaar willen te zijn, soms niet. Nu had ik vannacht een droom dat ik hem tegenkwam en het meteen weer goed was. Het is wel zo dat mijn gevoel de laatste tijd ook weer echt sterker is geworden maar ik heb hem al 6 maand niet gezien/gesproken ..


2) Ook heb ik pas een droom gehad van een vriendin van mij:

Ik hoorde van iemand dat ze zelfmoord ging plegen dus ik ging zo snel mogenlijk naar haar toe. We waren op een verlaten straat en ik zag dat ze haar pols wou afhakken. Ik riep dat ze dat niet moest doen, maar ze werd heel boos. Later begon ze te huilen en ik omhelsde haar en wou haar troosten. Ze ging weer weg en er kwam een oude vrouw aan. Ik weet niet meer wat dat vrouwtje zei, maar het was iets dat ze geen zelfmoord moest plegen. Het vrouwtje was weg en mijn vriendin rende weg en schreeuwde: IK HAK MIJN POLS TOCH AF.

Ik ging zo snel mogelijk hulp halen, ik kwam vond een telefooncel maar had geen geld. Gelukkig zag ik een rij met winkelwagentjes, uit één wagentje stak 2 Euro. Ik besloot het na enige twijfel toch te pakken en belde mijn vader. Hij haalde me op. Ik vertelde mijn ouders alles, dat mijn vriendin al heel lang depressief was, dat wisten ze niet. Maar ze deden niets. Helemaal niets.1 keer bewerkt. De laatste keer was 6 april 2008 door Monique.