Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

dromen over collega

10 jaar geleden

Hallo allemaal,

Eindelijk iets gevonden waar ik me dromen kwijt kan. Ik droom best vaak, maar kan ze eigenlijk met niemand bespreken.

Nou heb ik vannacht het volgende gedroomd:

Een mannelijke collega is overleden (en ik ben helemaal overstuur) en ik zie ze zijn lichaam op een bed leggen (heel apart maar oke)
Dan op een gegeven moment zit ik met mensen te praten ik weet niet meer met wie, en opeens zit hij tussen die mensen. Hij praat met me maar ik ben de enige die hem kan zien(hij is een geest) . Dan opeens zijn we samen in een tja soort van omkleedhokje van een zwembad ofzo, dat is niet helemaal duidelijk, en zijn we aan het zoenen.......Ik werd wakker met tranen in me ogen doordat ik blijkbaar had gehuild denk ik.

Oke ik kan goed met deze collega overweg, en moet toegeven dat ik hem in het begin wel een leuk heb gevonden, misschien zelfs wel een beetje verliefd ben geweest :S . En tja we kunnen het gewoon goed vinden op het werk. Ik zit zelf in een relatie van bijna 10 jaar dus weet ook niet waar deze gevoelens vandaan komen... maar goed het gaat hier natuurlijk over mijn droom :D

Alvast bedankt voor jullie reactie

10 jaar geleden

Hoi cheetagirl

De kus is al vanouds het teken van het hoogste geluk, maar het kan ook de kus van het verraad en zelfs de dood zijn. Het is dus van groot belang erop te letten wie ons in de droom kust, of wie je in de droom een kus geeft.

Niet zelden is het een hopeloze relatie waar men nu eindelijk eens een punt achter moeten zetten.

Een dood lichaam kan ook een teken zijn dat bepaalde moeilijkheden eindelijk overwonnen zijn.

Voor een vrouw is deze droom een voorbode van misleiding.

Kijk maar of je er wat mee kan.

Groeten h@ns.

maggie
10 jaar geleden

hallo,

ik heb ook gedroom over een collega, alleen wat anders:
ik rende naam mijn collega toe, en we omarmde elkaar lang. dit wekte veel gevoelens bij mij op. ineens zat ik ook voor een groep mensen en moest ik gaan praten over wat me bezig hieldt. en mijn collega zat er ook bij. waarover weet ik niet precies want toen was alles ineens weg.

wat zou dit betekenen?

maggie