Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

HUILDEN WAKKER WORDEN

27 april 2012

beste ,

ik heb vanacht gedroomd dat mijn ex overleden was ik huilde de heletijd en niemand kon me troosten ik zag hem liggen in de kist en toen werd ik wakker en ik merkte dat ik aan het huilen was, toen ik verder ging slapen droomde ik dat ik op de trein zat en ik een boek aan het lezen was en een vriend van me die zat achter me mij te plagen, ik stapte af en ik kwam mijn moeder tegen we gingen samen naar de apotheek en ik zag een rosse kat .. en toen werd ik wakker
iemand enig idee ?

29 april 2012

Hoi xilia

Dromen dat bekenden zijn overleden waarschuwt u voor aanstaande tegenslagen of verdriet.

De trein is een manier om in de droom vooruit te komen. Het staat daarom symbool voor het vooruitkomen in het leven. De reis die je in de droom met een trein maken zou je eigen levensreis zijn. De gebeurtenissen tijdens de treinrit zijn van groot belang op de uitleg. Als in de droom in een trein stapt wil je je in het waakbestaan los maken van het dagelijkse leven.

Het boek in de droom is jou levensboek. Het is belangrijk wat er in het boek staat geschreven, maar ook de titel en het thema verschaffen veel inzicht in de eigen levenshouding.

Dromen over vrienden die het goed gaat en gelukkig zijn voorspelt plezierige tijden; je zal ze binnenkort ontmoeten.

Als je als een jonge vrouw droomt dat je geplaagd wordt zal je een impulsieve beslissing nemen. je zal er niet in slagen binnen afzienbare tijd een relatie aan te gaan

De moeder staat voor geborgenheid, het zachtaardige, het beschermende, het autoritaire en de plaats waar de wedergeboorte plaatsvindt.

Als droomt over een apotheek zou je meer aandacht aan je lichamelijke en geestelijke gezondheid moeten besteden.

De kat heeft, zij heeft meestal een seksuele betekenis, maar zij staat ook voor ongebondenheid, onverwachte wendingen, eigenzinnigheid, voorzichtigheid, sluwheid, gluipergheid, geluk en ongeluk.

Rood is al vanouds het symbool van de liefde, het bloed maar ook van de strijd en het gevaar. Het is de kleur van het bloed maar ook van de planeet Mars, genoemd naar de oorlogsgod.

Kijk maar of je er wat mee kan.

Groeten H@ns.

30 april 2012

beste ,

hartelijk bedankt hoor , nu ben ik een stukje wijzer geworden !

groeten x