Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

droom dat ik wordt gehaat

21 april 2012

Ik droom vaak hetzelde, ik ben nieuwschierig waarom, hier komt mijn droom:
Ik lig in het bed van de exvriendin van mijn vriend. Aan de muur hangt een lange ketting, ik stel vragen aan de overleden moeder van dat miesje(ex van mijn vriend), en de overleden moeder antwoord via de ketting door hem heen en weer te laten bewegen, ik vraag bijvoorbeeld of haar dochter(ex van mn vriend) mij haat, het antwoord is altijd ja, en ik moet ergens voor uitkijken. Daarna pak ik altijd een boekje van haar nachtkastje, in het boekje heeft ze jarenlang lieve dingen over haar moeder geschreven, en dat ze haar moeder mist. Op de middelste bladzijde van het boekje staat mijn naam, en er staat bij dat ze me haat. Ik pak een schaar en knip mijn naam uit het boekje, dan ga ik naar huis, samen met mijn vriend, de vader en zus van het meisje begroeten ons in het huis vriendelijk. Ik ben altijd bang dat het meisje er achterkomt dat ik mijn naam uit het boekje heb geknipt.

Raar heh:S1 keer bewerkt. De laatste keer was 21 april 2012 door NC.

evil dick in disneyland
21 april 2012

Ik heb het gevoel dat je zelf het antwoord kent maar het niet aandurft om het volledige verhaal prijs te geven. Wat is/was jouw relatie tot die vriend van jou en wat is er tussen je vriend en zijn ex gebeurt wat maakt dat de relatie is spaak gelopen ?

21 april 2012

Ik ben nogsteeds met mijn vriend, en hun relatie is stuk gelopen omdat ze vreemd ging en veel loog, ik weet niet waarom ik over haar droom en helemaal niet waarom ik over haar moeder droom..

26 april 2012

De droom is weer terug gekomen, nog iemand die weet wat het betekend?