Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

iemand in mn dromen die ervoor heeft gezorgd dat ik niet met mn vrienden op msn of andere chat spelletjes kan praten hierover behalve hier

26 maart 2008

sinds ik een droom heb gehad over phobos(zie plaatje) kan ik niet meer met mn vrienden op msn of op andere chatspelletjes praten op hier na! maar dat is ook echt het enige ik weet niet wat ik moet doen! oe kan dit is dit nou werkelijk wat ik denk??:0 : ik heb nog wel iets over die droom van mij miss. helpt dat: ik zat met mn vader aan tafel en aan de andere kant zat die phobos dus! ik kan me alleen nog maar herrineren dat op het laatst phobos zei dat we elkaar mischien nog wel weer zien en toen kuste hij mn hand en verdween weird toch????

Bijlagen:
openen | downloaden - 5721899.jpg (33.5 KB)
Rammleaf
2 oktober 2008

Denk niet dat daar een diepe betekenis in zit hoor (x
Phobos is een stripfiguur..

nintara
4 oktober 2008

echt bizar man ! ik lees je bericht en nu ZONDER die droom ook te hebbe valt bij mij elke 5min de msn uit ! ik kan nimeer chatte !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zeg tege die gast in je droom dat hij alles terug normaal moe make of vraagv hem tenmiste hoe als hem zegt da ge t zelf moe doen ma doe iet oke?

Nathalie
5 oktober 2008

Lijkt wel een virus!
Bij mij valt het liedje dat ik op heb staan op You tube telkes weg...

peret
5 oktober 2008

lol, ik ben wel normaal, ik kan wel msnen en de hele mikmak

6 oktober 2008

waarchijnlijk moet je die link openen

9 oktober 2008

Mense het is al eeuwen afgelopen hoor.Ik zet vanaf nu een slot hierop^^