Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

droom betekenis?

3 april 2012

Ik had die avond voor de nacht dat ik deze droom had een berichtje gestuurd naar een jongen. Een jongen waar ik eigenlijk niet veel contact meer
mee heb. Ik vroeg hem hoe het ging waar hij zijn bedrijf nu heeft enz.

In de nacht droomde ik dat ik een berichtje terug kreeg van hem. Hij stuurde terug, Oké, tot zo!;-) Maar in de droom had ik een heel ander berichtje naar hem gestuurd over dat ik eten wou bestellen en thuis wou hebben bezorgd.
Ik werd in mijn droom wakker omdat ik een berichtje van hem had terug gekregen. Ik liep mijn kamer uit en zag in de garage dat de garage deuren open stonden en dat het buiten heel donker en koud was. Ik heb ze dicht gedaan met moeite en zag hem al rijden met het eten. Zijn vriendin was ook mee. Ze konden het niet gelijk vinden dus toen ik eindelijk de deuren dicht had ben ik naar de woonkamer gegaan. Daar aangekomen zag ik dat ze hun auto bij onze buren aan het parkeren waren. Ze stapten uit en liepen naar onze voordeur. Ik had ze zien aankomen dus was alvast naar de deur gelopen. Hij bleef wat op de achtergrond en leek heel zenuwachtig en het leek of hij zich geen houding wist te geven.

Zijn vriendin was heel spontaan en zei dat ik even geld moest gaan wisselen. Ik liep de gang in en vroeg nog hoe duur het was: 6,50. Ik ging naar binnen en zij liepen achter me aan naar binnen. Binnen aangekomen ging ik wisselen, allemaal 1, en 2 euromunten.
Zij was heel erg aan het praten en was heel vrolijk terwijl hij er wat bij zat en bijna niets zij. Hij zat me vaak te observeren en keek veel naar zijn vingers.

Vanaf dat moment is mijn droom gestopt. Ik werd wakker met een heel fijn gevoel, heel blij en heel gelukkig. Wie weet wat deze droom betekent?