Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

wat betekend mijn droom??

3 april 2012

Ik heb laatst een droom gehad. Een hele rare en ik zou graag weten wat deze betekend.


Ik pingde met mijn vriend heel leuk en gezellig toen hij een beetje raar ging doen.
Toen hoorde ik een paar uur niks van hem en toen pingde zijn ex mij dat hij was doodgeschoten.
Ik vondt het heel erg maar ik kon geen emotie tonen.
Ik wilde huilen maar het lukte me niet. En ik voelde me gelijk heel zwak toen ik hoorde dat mijn vriend was doodgeschoten.En in het echt praat ik nooit met zijn ex ik heb haar nog nooit ontmoet eigenlijk.
Wie kan mij helpen ik weet echt niet wat deze droom betekend.
Groetjes cheyenne

3 april 2012

Hoi cheyenne

Dromen dat bekenden zijn overleden waarschuwt je voor aanstaande tegenslagen of verdriet. Een dergelijke droom wordt altijd gevolgd door teleurstellingen.

Groeten H@ns.

hortence
3 april 2012

droomde met een oude dienstvrouw van mij, dat ze nagels zat te lakken in werktijd.toen plotseling mijn overleden echtgenoot kwam en zei he, kijk hoeveel vuil nog in de hoekjes van 2 deuren lagen en je zegt maar niets tegen haar, je laat haar maar haar nagels lakken. huis was nog vuil, maar de vloer in het huis had zeker een opening van 5 cm, waarop ik een handbezem pakte alle vuil samen opveegde en de dienstvrouw liet zien dat zij het vuil door de opening naar buiten kon vegen en dus toch nog buiten terecht kwam. De dienstvrouw had nog de taak de gewassen kleding van de waslijn aftehalen, waarop zij maar de helft deed en de ander helft liet hangen . Ik werd toen plotseling wakker. Kunt u mij uitleggen wat deze droom te betekenen heeft m.vr. gr.