Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

inbreker, ontsnappen, vermoorden?

secrette
24 maart 2008

Ik kwam smiddags thuis, de voordeur stond wagenwijd open.
Ik loop naar binnen, niemand thuis. Er was dus ingebroken.
Ik loop naar de achterdeur, kijk door het raam naar de schuur en zie ineens een onbekende man uit de schuur komen, hij zag me, keek me recht in de ogen aan en rende weg.
Ik rende achter hem aan met een riem waar ik hem mee wou slaan.
Maar hij was te snel, hij was al weg. Dacht ik, totdat ik naar het einde van het paadje naar een boom keek, waardoor ik hem zag gluren.
Ik wou snel naar binnen rennen maar toen kwam hij achter mij aan.
De man was ineens veranderd, ik weet niet meer hoe die er eerst uitzag maar toen die achter mij aan kwam had die donker, krullend haar, bijna tot aan z'n schouders en donkere ogen.
Het was geen bekende, leek die ook niet op. Ik rende naar binnen, wou de deur achter me dicht doen maar hij kreeg z'n hand er nog net tussen.
Ik pakte een mes, wou hem steken, maar hij kreeg het mes te pakken en wou mij steken, toen duwde ik de mes terug en stak hem in z'n borst. hij stond nog steeds aan de andere kant van de deur, die nog wel een klein beetje open stond en ik binnen.
Toen werd ik wakker..

Ik begrijp niet waarom ik dit droomde, soms gebeurd dat wel is als ik zulke dingen in films heb gezien of iets, maar heb toen niks engs gezien. Ook geen enge films.
Wat betekent het? Ben erg benieuwd.