Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Een droom waar ik van wist dat ik tijdens de droom in een droom zat;)

16 jaar geleden

Hallo!

Ik droomde een dag geleden ofsow dat ik in een droom zat nix bijzonders natuurlijk maar ik vond het wel bijzonder dat iik tijdens de droom wist dat ik in een droom zat ik wist dat omdat ik mijn opa zag en omhelzde terwijl hij al dood was dus toen d8 ik in mezelf: mn opa??? dat kan niet ik zit in een droom en het contact met hem duurt maar tijdelijk dus ik moet opschieten! Ik wou vragen wat het betekend en of ie mand anders ook zo'n droom een keer heeft gehad? :m)

Bijlagen:
openen | downloaden - defaultCA3DA471.jpg (3 KB)
donna
16 jaar geleden

ja!heb het ook soms,
het heet in het engels "lucid dreams", dat je beseft dat je droomt en soms zelf je droom verde kan vormen hoe je will=er zijn filosofische theoriƫen over ontwikkeld. Ook o.a. ook hoe je jezelf zou kunnen trainen daarin, zodat je alles kan doen wat je wil doen in je droonwereld..het is wel heel ingewikkeld hoor!=googlelen;)http://en.wikipedia.org/wiki/Lucid_dream

16 jaar geleden
16 jaar geleden

bedankt jullie hebben me erg geholpen! :))

16 jaar geleden

Ik heb vaak ook dat ik droom en dat ik wordt achtervolgd en dan denk ik : Dit is een droom! En dan ga ik gewoon op de grond liggen .. Dan willen ze me vermoorden en word ik net wakker !

Dit heb ik trouwens met alle dromen: Als ze me willen vermoorden houden ze net bijv het mes bij mijn keel en dan wordt ik wakker ..

16 jaar geleden

Lucide dromen betekenen dat als jij wilt alles kan toepassen, je bent bewust in je droom dat je droomt en kun je ook handelingen verrichten die je in het waakleven niet kunt, zoals je in het waakleven geen contact kunt maken met 'overledenen', maar wel graag zou willlen,kun je dat wel in Lucide dromen. Zoek contact met je ''Hogere Zelf'' en je kunt dit alles bijna ook in je waakleven
Zo ook dat jij in een situatie zit in je waakleven waaruit jij wilt ontsnappen, kun je dit jezelf gaan aanleren/trainen in je dromen om het later in je waakleven toe te passen..

Liefs Lightangel