Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

auto

7 maart 2012

Heb vannacht gedroomd dat ik s,avonds ging winkelen (het was al donker) wilde mijn auto parkeren op een plein maar daar was markt en misschien dat ik mijn gedachten er niet bij had zette ik de auto midden op straat neer.
Toen ik weerkwam zag ik dat de auto helemaal was geplet !! en iets verderop lag een tas rood met blauw(heb zelf een blauwe) bleek van mij te zijn de inhoud was eruit behalve zaten er nog wat losse papieren zakdoekjes in.
Wat betekent deze droom?

8 maart 2012

Hoi ada001

De auto is een stuk levens weg die je aflegt.

Panne of parkeren wat niet lukt kan in de droom op innerlijke remmingen wijzen die verholpen moeten worden wil jij onbezorgd verder kunnen.

Het plein in de dromen is het centrale punt waarop jou levenspad uitkomt en waar je anderen ontmoet. Het is het symbool voor het centrum van jou geest. Is het een onoverzichtelijk of angstaanjagend groot plein dan is er iets mis in jou psyche.

Wie in de droom in een winkel binnengaat en niet weet wat hij moet kopen is in het waakbestaan besluiteloos en begint aan dingen zonder zich goed voor te bereiden.

De tas, je eigen probleem kan ook een last zijn die je met mee meedraagt en die moet leeg alles wat overbodig is en een last voor je kan zijn probeer dat los te laten.

Kijk maar of je er wat mee kan.

Groeten H@ns.