Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Speciale krachten

4 maart 2012

Hallo, ik heb de laatste tijd dromen die over teleporteren gaan, en dat ik water kan manipuleren. ik had
laatst ook gedroomd over een geest van een wit zwarte uil die mij achtervolgde en ik kon me heel moeilijk bewegen
weet iemand de betekenissen van deze dromen ?
alvast bedankt!

alan
11 januari 2013

Hallo, ik heb de laatste tijd dromen die over teleporteren gaan, en dat ik water kan manipuleren. ik had
laatst ook gedroomd over een geest van een wit zwarte uil die mij achtervolgde en ik kon me heel moeilijk bewegen
weet iemand de betekenissen van deze dromen ?
alvast bedankt!


Beste dooo

als eerst je bent niet de enige met dat soort vragen en die dat soort dromen waarneemt of andere dingen aantrekt.

wat ik weet met zulke dingen is dat het in je toekomst of verleden moet liggen.
ik heb soort gelijke dromen gehad dat ik mega snel kon rennen omdat ik boos werd en achter iemand aanzat en toen ik eenmaal bij die persoon aankwam en ik hem wou slaan in me dromen werd ik tegengehouden door een hand en hoorde een stem die zei dit kan niet en ik kon hem dus ook niet slaan en elke keer op dat moment werd ik wakker.
ook 1 van mijn meest bizarre dromen is dat ik mezelf zag slapen en vervolgens door me eigen oog heen ging en vervolgens weer iemand zag en weer door dat oog ging en dat ging zo steeds door. er kwamen vrouwen kinderen en mannen voor jong en oud ook zag ik opeens een fel witte flits en een knal voordat ik wakker werd.

ook ben ik op zoek naar vragen die mij kunnen helpen.

ook heb ik de ja vu's gehad zoals vele mensen en die ook zijn uit gekomen.
het is niet het enige wat ik meemaak hoe ouder ik word hoe meer bizarre dingen ik meemaak en ik weet mezelf ook eigenlijk geen raad meer.

toen ik voor het eerst echt kwaad werd over kwam mij het volgende wat mijn moeder heeft gezien en kan beaamen.
ik zat in groep 7/8 van de lagere school en zou je eerst ff uitleggen wat vooraf ging.

ik zat samen met een neefje van mij in dezelfde klas maar me neefje is lich autitische of hoe je het typt.
ik was behoorlijk populaire jonge jongen en werd nooit gepest maar peste wel waaronder me neefje wat niet goed is en ik dat op een gegeven moment ook inzag. tot op een moment dat de juf de klas uit liep en een aantal van me klasgenoten gelijk opstonden en naar me neefje liepen en hem begonnen te slaan waarop ik kwaad werd en zei kappen.

toen keerde de hele klas tegen me en kreeg een dus waardoor ik werd gevloerd en bijna de hele klas begon op me in te trappen waardoor ik zo kwaad werd en opstond en eigenlijk maar 1 iemand voor ogen had.
dus ik wilde die ene jongen pakken en letterlijk afmaken. een jongen bij mij in de klas woog op dat moment al ruim 70 kilo en was 2 koppen kroter als mijzelf hij hing aan mij met nog een aantal andere klasgenoten en ik bleef maar doorlopen om dus die betreffende jongen te pakken vervolgens pakte ik met 1 hand iemand van me rug en gooide haar letterllijk 6 meter weg door een aantal tafels heen.

ik had op dat moment het gevoel dat ik zo sterk was dat niemand me aankon en bleef dus gewoon doorgaan ik weet dat het bizar klinkt maar het is wel daadwerkelijk gebeurd. mijn moeder was op dat moment gelukkig op school ze hoorde ook allemaal geschreeuw uit mijn klas komen en ging ook kijken wat er aan de hand was en zag dat mij eigenlijk niet eens door alle mensen die aan mij hingen en zag letterlijk een hoopje mensen verschuiven.
totdat ze mij zag en rende ook naar mij toe en pakte mij beet en trok me weg en zette mij klem op haar schoot en ging zitten me moeder woog toen ruim 120 kilo en is toch wel behoorlijk sterk zelfs zei had moeite om mij vast te houden. pas toen me moeder begon te praten en zei van word rustig alsjeblieft. ik begon spontaan te huilen en kalmeerde waarna ik zo moe was en in slaap viel.

toen was ik nog klein en het begin van een reeks bizarre dingen die ik heb meegemaakt.
die uitbarstingen heb ik erna nog 2x gehad waaronder 1 die nu 2.5 jaar geleden is met carnaval.
en ik niet alles meer weet en dat baard me zorgen want ik heb 15 mensen naar de grond geslagen van de verhalen die ik gehoord heb achteraf alleen wat ik het meest bizarre vind is dat ik flash backs heb alleen van moment van dat punt tot ik echt mezelf weer werd zat 4 uur tussen en ik in het donker wakker werd terwijl ik liep en op dat moment zag ik 2 van mijn vrienden pas weer en zeiden van shit waar heb jij gezeten maar ik wist het niet meer totdat ik begon na te denken en verhalen van mensen hoorde die het gezien hebben.

toen ik wakker werd waarop ik die 2 vrienden van mij zag kwam ik van een kant aangelopen wat ik nog steeds niet kan plaatsen.
ook mijn dromen veranderen en komen ook vaak terug.

ik weet niet hoelang je dezelfde dromen al hebt maar ik ben van mening dat ze uit zullen komen alleen ik ben ook van mening als je er niet voor open staat dat het wellicht nooit zal gebeuren. ik vind dat je voor jezelf opzoek moet gaan naar antwoorden. schrijf ze op en ga zoeken op internet zoals ik ook heb gedaan.

wat ik je nog wil mee geven is wat ik dagelijk meemaak.

ik trek mensen en dieren letterlijk aan ook kinderen klein of wat ouder kijken me altijd aan en beginnen te lachen of ze proberen aandacht van mij te krijgen. daarom denk ik dat kleine kinderen iets bezitten van iets wat wij nog niet kennen. ik kan daarom ook met elk soort persoon door 1 deur heen. ook ik mag sommige mensen niet maar dat is een gevoel wat je kan uitschakelen.

maar ik ga me verhaal afsluiten want ik kan hier eeuwig over doorgaan omdat het me intresseerd en ik wil weten wat het allemaal betekend daarom ben ik voor mezelf een zoek tocht begonnen.

als laatst wil ik 1 ding nog vertellen wat ik nog steeds niet begrijp of wie diegene is.

met koninginne dag afgelopen jaar, hoorde ik mijn naam geroepen worden waarna ik me omdraaide en een man op me af kwam lopen die kwam met een reikende hand toen ik me hand gaf sloot hij met allebij ze handen om de mijne heen en kreeg hij een glimlach en zei gelijk voordat ik wat kon zeggen het volgende ( jij kent mij niet ik jou wel en we zullen elkaar snel weer zien ) waarop ik vroeg wie bent u dan ? hij zij we zien elkaar gauw weer en ik kan niet zeggen wie ik ben ) vervolgens liep hij weg ik was zou verbaasd en ik zei tegen een vriend van mij zag je dat hij zo wat ik zei die man op dat moment keek ik nog een keer achterom en de man was verdwenen terwijl die straat zo lang is dat hij nog geen zijstraat gepasseerd zou kunnen zijn. waarop dus al mijn bellen begonnen te rinkelen. en ik nu nog meer vragen heb als voor heen.


ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen helpen en als je nog vragen hebt vraag gewoon en mail mij gewoon alanklom@hotmail.com


dit is iets waar ik eigenlijk nooit over praat omdat mensen gelijk hun conclusies trekken daarom hoop ik dat dit tussen ons kan blijven.

alvast bedankt en sterkte en hoop dat ik je een beetje heb kunnen helpen

11 januari 2013

Mijn bericht graag verwijderen aub
Dacht dat alleen naar diegen werd gestuurd heb diegene ook al privé bericht gestuurd

Dank u