Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Overleden

16 februari 2012

Goedenavond,

Ik heb gedroomd dat ik bij een opbaring was. Mijn moeder lag in een kist met helder water. De kist leek van glas en was open.
Ze lag met haar mond open en haar rechter arm bewoog af en toe. Ik dacht dat ze niet echt dood was van plan haar eruit te halen. Mijn broer of zus zei nee jol dat zijn de na stuipen of schokken. Ze was inderdaad helemaal stijf dus deed ik het maar niet. ( Ps. Mijn moeder leeft nog)

Daarna heb ik gedroomd dat de man van een schooljuffrouw waar ik vroeger kwam is overleden. Dit bericht had ik per telefoon gehoord. Hij leeft ook nog en ik heb geen contact meer met hem. (Ben inmiddels volwassen dan ga je je eigen gang) Hij was bezig met een schilderij en heeft dit dus niet af kunnen maken. Het was vrij abstrakt als ik het goed zeg. Een groot langwerpig vierkant. Alleen de buitenlijn was rood, van binnen wit. Daarbinnen een zwart langwerpig vierkant, ook alleen de lijnen en van binnen wit. En nog iets maar dat kon ik niet goed zien. Iemand wou het afmaken en tekende wat zwarte stippen met een grap erbij. Ik zei nee niet doen laat het zoals het is hoe hij het geschilderd had, zijn vrouw wordt woedend als ze het ziet. Zij leefde volgens mijn in de droom, maar in werkelijkheid is zij jaren terug overleden.