Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Uitleg voor mijn droom?

14 februari 2012

Hallo allemaal,

Ik heb wel eens gekke dromen. Zoals vannacht ook weer.
De meeste dromen komen regelmatig terug maar deze van vannacht was nieuw.
Ik ben benieuwd of iemand er een uitleg voor heeft?

Ik droomde dat ik samen met 2 andere mensen (weet niet meer wie) in de auto zat. We reden ergens naartoe.
Onderweg stond er ineens een enorme pyramide, waar we bang voor waren. Toen we dichterbij kwamen, hoorden we een huilerig geschreeuw uit de pyramide komen. Iemand vertelde ons, dat er miljoenen geesten in die pyramide opgesloten zaten, die eruit wilden, maar dat niet kunnen.

We moesten door een kleine ruimte in die pyramide heen. Toen we dat deden, voelden we ons opgejaagd, bang, we voelden de geesten aan ons trekken. We zijn ontsnapt. Aan de andere kant van de pyramide, stond onze auto op ons te wachten? Ik wilde een straatnaam opzoeken, om mensen te kunnen waarschuwen waar die pyramide staat, en zag veel bordjes met straatnamen, maar kon ze allemaal niet lezen...

Ben erg benieuwd!
Groetjes,
Droomkatje

14 februari 2012

Hoi droomkatje

Het vervoer staat symbool voor de manier waarop wij ons levenspad bewandelen. De auto staat symbool voor ons eigen ik dat we onder controle moeten houden willen we geen brokken maken.

Verder hebben piramides iets mystieks, de dromer is dus in ieder geval mystiek ingesteld. Egyptische piramides zijn iets minder mystiek dan Maya piramides.

De kamer is het binnenste van het huis, dus in feite het centrum van ons eigen ik. Een opgeruimde kamer betekent innerlijke rust, een wanordelijke kamer betekent onrust.

Ik denk dat die droom over je zelf gaat de onrust die jij voelt, als je door dat kamertje gaat van die piramide met die schreeuwen de geest(en).
Kan ik aan je vragen of jij onrustig voelt van binnen?.

Kijk maar of je er wat aan hebt.

Groeten H@ns.