Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Levensechte droom over mijn idool

12 jaar geleden

Ik heb net gedroomd dat ik bij een concert van mijn idool Steve Vai ben geweest en toen het afgelopen was ging ik naar de Vip ruimte, en toen ging ik naast hem op de bank zitten en ook met hem praten en ik ging hem ook knuffelen en hij vond dat allemaal niet erg, en even later kwamen een paar meisjes van mijn school en die gingen ook op de bank zitten, en opeens begon er een shampoo fles te lekken uit een tas van een van die meisjes, en even later gingen we op een andere bank zitten en toen pakte Steve Vai zijn gitaar en ging er op spelen en toen gaf hij hem aan mij en toen mocht ik er op spelen, dus ik speelde een stukje van Van Halen (ik kan in het echt ook dat stukje spelen op de Gitaar) maar het ging niet perfect zoals in het echt dus ik zei tegen hem: Zo kan ik het ongeveer.

en Hij zei: Oke dat is het dus, misschien moet je op gitaarles!

en toen zei ik tegen hem dat het niet mocht van mijn ouders


Zo eindigde de droom maar hij leek echt levensecht!


Maar in het echte leven heb ik Steve Vai ook een keer ontmoet.



5 keer bewerkt. De laatste keer was 12 jaar geleden door stellaantoine.

12 jaar geleden

?

12 jaar geleden

OKe,

Jouw gevoel wilt heel graag zich uiten, zich leren uiten , want dat lukt jouw nog niet zo als het echt hoort te gaan (gitaar spelen)
Dit mag namelijk niet van jouw verstand , de hard denkende jij , (de ouders). Jij laat dit "voelen" van jezelf dus niet toe zeg je in je droom.

Je idool staat in je droom voor een hoger aspect van jezelf: Zo wil jij zij, bijzonder, speciaal, in contact met jezelf(muziek,gitaar). En zo mag jij ook zijn.
Je mag ook je gevoel toe laten.

Jij hebt behoefte aan geborgenheid en warmte zeg je, (knuffellen). Zodra jji warmte/geborgenheid gaat voelen, eigenlijk dit leert te voelen, dan komen er meer vrouwelijke(intuiitive) aspecten(meisjes van school) naar boven. Een van die aspecten is het hoognodige reinigen van de geest , schoonmaken van energetische lading. (lekkende shampoo)

Ben jij nogal gevoelig voor andere mensen om je heen? BV zodra jij met iemand omgaat die down is dat jij ook down word en omgekeerd als iemand vrolijk en energiek is ?


Groet Jan



1 keer bewerkt. De laatste keer was 12 jaar geleden door jan123.

12 jaar geleden

Soms wel ja.