Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Steeds dromen over mijn opa die dan overlijd

Maria
16 jaar geleden

Hallo,

Ik heb al een aantal jaar steeds een droom dat mijn opa overlijd. Normaal had ik dit zo 2 tot 6 keer per jaar. De laatste week heb ik dit al 2 keer gehad. Iedere keer dat ik dit droom is het anders, de ene keer zijn het lange dromen, andere keer momenten. Soms met begrafenis, niet altijd.

Nu sinds een week of 2 klaagt hij van pijn op de borst. Toen ik dat nog niet wist droomde ik dat mijn opa met een grote pan binnenkwam, het ging allemaal moeizaam, hij greep naar zijn borst, zakte in mekaar en het was al te laat. Die droom ging zo snel die droom. Een paar dagen daarvoor droomde ik ook dat hij overleed maar dan aan een wond aan zijn hoofd, veeeeel bloed verloren.

Nu is mijn opa gister naar de dokter geweest, doorgestuurd naar het ziekenhuis, ligt daar nu dus nog steeds voor zijn hart. Had niet langer moeten duren!

Ik vind het zo raar dat ik droomde dat hij aan een ''hartaanval'' overleed, paar dagen daarvoor al dat hij aan een flinke hoofdwond overleed. Het gekke is, ik wordt altijd wakker van die dromen zo rond een uur of 4/ half 5. Dat was ook de tijd dat mijn opa voorheen uit bed ging. Was er altijd vroeg uit. 'T is echt mega eng!