Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Droom over iemand die levend begraven word

10 januari 2012

Mijn droom ging als volgt, Een voor mij onbekende persoon lag in een kuil. De persoon was gewond en had veel pijn. Het oog van de persoon was bebloed en totaal verwoest. Er stonden mensen bij de kuil en gooiden zand over de persoon die zwaar te lijden had. De menigte vond dat de persoon dood moest en levend begraven moest worden. Ik stond er vol afgrijzen naar te kijken, maar deed ook niets om ze tegen te houden omdat ik niet goed wist hoe ik dit kon doen.
Opeens sprong de Koningin in de kuil en pakte de hand van de persoon om te troosten. Ze bleef bij de persoon als troost totdat deze uiteindelijk overleden was.
Toen werd ik wakker, vol afgrijzen en helemaal misselijk van deze droom.
kan iemand mij uitleg geven, wat deze droom te betekenen heeft?

Emo
10 januari 2012

Dromen geven vaak weer wat je zelf wilt. Dus het kan geregeld worden hoor.

14 januari 2012

Hoi Charlotte

Dromen we over een graf, dan raken we meestal onze illusies kwijt. In feite ligt in het graf onze idee├źn, dromen en plannen

Oogafwijkingen waarover we dromen zouden weergeven dat we bepaalde problemen verkeerd inschatten, niet op de juiste wijze zien.

Dromen over een koningin voorspelt succesvolle ondernemingen.

De dood die in de droom verschijnt als gedaante of als gebeurtenis kondigt maar zelden de lichamelijke dood aan. meestal verschijnt een dergelijk symbool in onze dromen aan het einde van een bepaalde periode. Ze kan dus het beste gezien worden als een gedaanteverwisseling van onze psyche.

Groeten h@ns.