Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

achtervolging,

Jordan
2 maart 2008

Ik heb een neefje en nichtje van mij broer die ik niet zie. Ik heb namelijk geen contact met mijn broer. Hij is erg bazig en heeft totale controle over zijn vrouw die overigens wel goed met onze familie kan opschieten maar geen contact mag van mijn broer. Ik heb erge ruzies met hem gehad. Ik mis zijn kinderen wel, die ik maar een paar keer heb gezien. Mijn andere broer is laatst zomaar bij mijn broer op bezoek gegaan en had met zijn telefoon foto's en video's gemaakt van de kinderen voor mijn ouders. Later heb ik gevraagd of hij deze aan mij wilde sturen.
Mijn droom:
Mijn broer werd erg boos dat ik de foto's en filmpjes had. Ik was hem ergens tegengekomen en hij heeft het doorgehad. Hoe of wat weet ik niet meer. Ik voelde me schuldig want mijn broer zei dat er geen informatie over de kinderen vrij mocht komen omdat iemand naar hen op zoek was die hun wat slechts wilde aandoen. Ik wiste direct de smsjes maar de filmpjes stonden op een of andere manier ook op mijn PC, die heb ik proberen te verwijderen zo snel mogelijk maar er was al een man, gaf een indruk van een detective, die achter me aan kwam om meer kennis te vergaren en om mijn neefje en nichtje wat aan te doen. Ik werd er nerveus van, want het voelde als mijn schuld dus ik heb wel nagedacht om tot een oplossing te komen, maar tot zover herinner ik mij deze droom. Ik voelde me in mijn droom heel angstig, omdat het om 2 kleine kinderen ging.

Waarom zou de filmpjes en foto's die ik heb, gevaarlijk zijn voor deze kinderen zijn?

3 maart 2008

De situatie waar je in zit lijkt me heel lastig, sterkte. =\
Hmm.. Het eerste wat in me opkwam toen ik het las, is dat je je misschien heel erg in het nauw gedreven voelt omdat je de kleine kinderen niet mag zien. Ik denk dat je de kinderen heel graag weer eens wil zien, maar dat je bang bent dat de gevolgen daarvan heel groot zijn. Vervelende gevolgen waar de kinderen misschien onder moeten lijden, wat helemaal niet je bedoeling is.
Wat ik zeg hoeft natuurlijk helemaal niet zo te zijn, alles wat je zelf erover denkt gaat natuurlijk voor. Maar ik hoop dat je er misschien wat aan hebt!

Ciao.