Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Cultuur kleding

Roselien
16 jaar geleden

1e droom (maandag)

Ik droom dat ik op de bank slaap en zie mijn zoontje uit mijn slaapkamer komen met cultuur kleding aan. De buren hebben dit voor hem gemaakt. Hij heeft een bruine jurk aan, een zwarte schort en een zwarte doek op zijn hoofd. Ik sta snel op, kleed hem meteen uit en zeg dat hij dat niet moet doen. Hij zegt nee je begrijpt het niet. Ik haal die doek van zijn hoofd af en zie zalf of vet op zijn voorhoofd. Ik heb hem gezegd dat ik hem nog zou vertellen over onze cultuur. Daarna lag ik weer op de bank en ik kon via de spiegel zien dat er een fles (transparant blauw) onder mijn bed draait. Ik probeer me om te keren om te kijken of er in het echt ook een fles onder mijn bed draait. Terwijl ik me omkeer krijg ik het zo koud. Ik voel de kou vanaf mijn hoofd naar mijn knie stromen en ik wordt haast gillend wakker.

2e droom (donderdag)

Ik ben bij mijn chef op visite met mijn kinderen. Ik zit op een stoel met mijn gezicht naar het balkon. Lijkt als of ik op een gang zit. Er e grote witte gordijnen voor de balkon. Mijn kinderen rennen steeds om de gordijnen heen. Ik vraag aan mijn chef of hij iets voor mij heeft om de gordijnen vast te maken. Hij geeft mijn een kistje. Ik doe die kist open en er vallen spelden uit. Ik heb die gordijnen met een paperclip vast gemaakt.

Ik ben opeens buiten. Ik weet niet waar ik heen ga maar ik ben de weg naar…aan het zoeken. Ik kom weer die buren (uit droom1)tegen ze lopen in tegen over gestelde richting. Iets later keer ik weer om en loop de richting op waar zij ook zijn gegaan. Ik ben opeens in een politiebureau. Ik zeg tegen de agente aan de balie, sorry ik ben te laat ik had een afspraak om 9.30 uur. De agente zegt: nee, je bent niet te laat. Je bent ruim op tijd. Je afspraak was niet om 9.30 uur het was tussen 9.30 en 15.30 uur. (Er was ook nog iets met 13.00 uur, maar dat kan ik me niet meer herinneren). Ik liep toen naar mijn auto (een kleine groene auto ), Naast mijn auto was er een grote bus geparkeerd en achter mijn auto waren er stenen en stokken waardoor ik niet wist hoe ik mijn auto daarvandaan kon krijgen. Opeens stond mijn auto aan de andere kant zodat ik gemakkelijk weg zou kunnen rijden.

Alvast bedankt.

Groetjes,
Roselien