Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Wat betekend mijn droom?

5 januari 2012

De droom begint in school. Ik moet op school aan twee wedstrijden mee doen, een balletwedstrijd en een tekenwedstrijd. Bij de balletwedstrijd moeten we in een groep een dansroutine leren. Ik hoor de leraren in een lokaaal achter me praten, dat mijn sprong wel goed is, maar dat ik mijn linkerhand gesloten houd en mijn rechterhand open. Omdat ik dit hoor, doe ik gauw mijn linkerhand open. Bij de tekenwedstrijd moeten we twee tekeningen maken van een haan/kip. De eerste tekening van voren, de tweede van de zijkant. De tekening van voren wordt niet zo mooi, de andere tekening wel. Ik mag door bij de balletwedstrijd. de tekening moet iedereen uitvoeren op de lamellen op school. Een van de leraren tekend een horizonlijn, en sluit de lammellen. Ik teken mijn kip/haan op de lammellen. Iemand vraagt mij of ik kleurpotloden in mijn etui heb, ik antwoord dat ik alleen rode en gele heb.
De droom gaat verder in Italie. Mijn moeder en ik zoeken een krant, dus we lopen een krantenwinkel binnen, maar eenmaal binnen blijkt het een snoepwinkel te zijn. Mijn moeder wil wat snoep voor mij kopen, en ik pak een schepje om het snoep te scheppen, blijkt het dat al het snoep al voorverpakt is. Dus ze koopt een zak snoep voor me, die 11 euro kost. Toen we de zaak uit waren., hadden we het er nog over dat de zaak groter was dan verwacht. Dan komen we bij de balletzaal aan. Mijn moeder is weg in dit gedeelte. Bij het 'inchecken' staan er machines die je lichaamsgewicht en omvang schatten. Je moet hier verplicht langs. Voor mij lopen 4 forse meiden langs, en daarna een tamelijk mager meisje. (En ik heb een normale omvang. ) Tijdens de dans routine kijk is steeds hoe de andere het doen, omdat ik de pasjes niet kan onthouden. Hierdoor wordt het licht uitgezet, maar nu knal ik steeds tegen een jongen aan. Als de wedstrijd is afgelopen, blijkt dat ik verloren heb. De dansleraar vraagt of ik nog iemand ken die graag in de python(een achtbaan in de efteling) gaat, Ik zeg, (naam vriendin hier), maar ik vind zelfs de droomvlucht(atractie voor kinderen)nog eng, ik ben een watje!
Ik zeg: je kan haar moeilijk alleen laten gaan, of met vreemdelingen. plotseling zit ik in de auto, en al de Italianen kijken naar mijn blonde haar. Dan loop ik naar binnen in een huis, en daar staat mijn stiefvader opeens naakt binnen. Mijn moeder staat daar ook, maar zij heeft kleding aan. Ik weet niet presies meer wat ik daar doe, maar naar een tijdje loop ik, een beetje verbaast, de deur uit.

En toen werd ik wakker.

Zou iemand alsjeblieft mijn droom willen verklaren?
Deze droom had ik een week geleden hier geplaatst, maar toen werd er niet op gereageerd, dus ik plaat hem opnieuw. Weet iemand het toevallig?