Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Brief Van Een Vriendin en Verdwaald Op School

31 december 2011

ik kreeg een brief-achtig ding van een goede vriendin van mij. het bleek niet echt een brief te zijn maar een heel fel met allemaal foto's van mij en haar. er stond ook een tekst op: "... wat je nu aan het doen bent is niet echt goed..." iets in die richting... "je moet het loslaten" dat heeft ze vaker tegen me gezegd. maar de manier waarop het geschreven werd, was niet zij... maar een nicht van mij.

(andere droom)
ik was op school maar het gebouw was compleet anders. ik liep op de 2e verdieping en kwam in een klas terecht waar ze aan het oefenen waren voor een toneelstuk. ik mocht daar niet bijzijn omdat ik geen rol had, de leraren hadden niks door! ik zat bij een groepje jongens die ik wel ken, maar me nooit 100% op mijn gemak voel. ik wist de tekst en kon ook een aardig stukje acteren! maar na aanleiding van begon ik te huilen. niemand in dat groepje die dat zag.
toen ik naar een volgende les moest en even naar de wc ging, was ik bijna de Jongens wc ingelopen omdat ik geen onderscheid kon maken in de kleuren van de wc's: de 1 was blauwachtig-paars (van de jongens) en de andere weet ik niet meer, groen of oranje.
ik kon niet door de menigte komen en had geen idee waar ik heen moest! ik werd aan mijn hand meegetrokken naar de juiste plek. toen ik zag wie het was, kwam ze me in mijn droom bekent voor maar ik weet niet wie het is!
toen ik eindelijk met een groepje bij het lokaal kwam, bleken we te laat te zijn gekomen... met de smoes van iemand anders dat we de meisjes wc niet konden vinden.

iemand enig idee? een goede betekenis heb ik er nog niet voor kunnen vinden...
alvast bedankt!

1 januari 2012

hoi angel,

Waar deze 2 dromen om draaien is de boodschap in de eerste droom :

"... wat je nu aan het doen bent is niet echt goed..." iets in die richting... "je moet het loslaten"

In de 2e droom word mij duidelijk dat jij iets aan het doen bent in het leven waarbij jij je niet helemaal op je gemakt bij voelt. Je acteert en gaat met jongens om waarbij je niet op je gemak bent. Vrij vertaald: Ben jij in het leven je anders aan het voordoen om erbij te horen? Wil jij graag gezien en gehoord worden?

Het zit je nogal hoog en je wilt de emoties ontladen, alleen doe je dat soms op de verkeerde manier?(de verkeerde wc)

Je hebt een les te leren, je droomt immers van een school , het is waarschijnlijk iets wat al langer loopt, je komt immers te laat zeg je in je droom

Groet Jan1 keer bewerkt. De laatste keer was 1 januari 2012 door jan123.